- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Msanko
tag
Egész pontosan:
1. meghajtó - WDC WD400BB-53DEA0 (37 GB) -
Msanko
tag
Ettől tartottam
sosem gondoltam volna hogy egyszer a vinyó lessz a leghangosabb:O -
Msanko
tag
Bocs hogy ide pofátlankodok de nem tudtok valamit hogyan tudnám halkabbá teni a vinyómat? nagyon hangos! igazán nekem nincs is másnak hangja (vizhűtés) de a vinyó nagyon zavar
-
Msanko
tag
Igen érthető azért a víz tényleg drágább.
Csak azért mertem javasolni mert én alig egy hete lettem kész a saját vízhűtésemmel és nagyon megérte a munkát. Igaz mindent magamnak csináltam csak a radiátort és a pumpát vettem. De nálam is pont úgy kezdődött mint nálad hangos vegyünk halkabbat aztán még halkabbat szerencsére én harmadik körben a viz mellett döntöttem -
Msanko
tag
Miért nem gondolkodsz vízűtésben?
Igaz egy kicsit drágább de töléletes néma csend!
Nézz körül a hardwareoc-n az ő rendszerük ha jól emlékszem 40k körül van
és állitólag jó. De itt a PH-n is hirdetnek(hirdettek?) vizet szerintem megéri
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest