- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Msanko
tag
Igen érthető azért a víz tényleg drágább.
Csak azért mertem javasolni mert én alig egy hete lettem kész a saját vízhűtésemmel és nagyon megérte a munkát. Igaz mindent magamnak csináltam csak a radiátort és a pumpát vettem. De nálam is pont úgy kezdődött mint nálad hangos vegyünk halkabbat aztán még halkabbat szerencsére én harmadik körben a viz mellett döntöttem -
gro0ms
aktív tag
Nos, ami biztos: nem csak egy tápnak kellene kitolnia a meleget. :) Pakolj a házadba halk 12 vagy 8 centis ventiket, és határozz meg egy légáramlást, amit mindig betartasz...
Szedj ki mindent a házadból és gondolkozz el azon, hogyan jut végig a levegő a házadban. Előről hátra, hátulól előre, fentről le..stb. Ha ez megvan, mozgass meg picit minden részt a házban, hátha vmi erősen rezonál. Gumialátét nagyon jó hatással van az ilyenekre :))
Nekem a proccomon jelenleg nincs venti, csak a passzív borda, és hagyon, hogy a 450es CM táp kifújja belőle a levegőt, ami már visz is ki az alatta levő 12centis ultrahalk venti :))
Fontos, hogy a proccra egy jó (lehetőleg réz) hűtést tegyél, ami elég halk, de később úgyis le lehet szabályozni
A vidkarira én is a ZM80D-HPt vagy a 80C-HPt ajánlom, az előbb dual heatpipeos, az utóbbi szimpla, egy heatpipeval van megáldva. Nagy különbség azonban a kettő között nincs.
Na akkor jöjjön a jobb része :) Kösd a ventiket szépen 5Vre, a hűtéshez valószínüleg elég lesz (jó procchűtés 5Vn is elvisz mindent), zalman vidkarihoz egy OP1 ajánlott (ez is 5V). Előlapi szabályozó panel nem kötelező, de nagyon hasznos.
A jelenlegi házadba minden ventit külön hallgass meg, és nagyság szerint rakd sorba egy képzeletbeli listán. Néztem a konfigod, nekem is hasonló, és néma csend... :) Bár ebbe én sokat küöltöttem hűtésre. A legjobb most ár/teljesítmény/hangban, amit láttam egy coolermaster venti, minössze 13DBa zajt produkál (5V-n persze) ami iszonyatosan alacsony. Egy márkás tápot nézz, ha már tápozol, főleg egy ilyen konfigra. 12centi minimum :) Sok szerencsét!
Szerk: értelmetlenségek javítbva, bocs, siettem :(
[Szerkesztve] -
Wildmage
senior tag
Ha afölé nem megy, akkor még elmegy, de szerintem nem ártana kicsit megfabrikálni a házadat. Nekem is csak egy sima feel v házam van, de ki lett vágatva az oldalán egy 12 centis és egy 8 centis ventihely. Így összesen 1 12es venti fújja be a proci+chipset+vga egy részére a friss levegőt és 2db 8 centis pedig viszi kifelé a meleget + a táp. Így max 50 fokra megy fel a proci legnagyobb melegben is. (3.0nw@3.52)
-
Magnat
veterán
-
Calogero
addikt
GlacialTech Igloo 4360 Light
Ventilátor sebessége (RPM): 1900
Ventilátor levegő szállítása (CFM): 29.2
Zajszint (dBA): 20
Támogatott processzorok: P4 S478 3.0GHz
GlacialTech Igloo 4360
Ventilátor sebessége (RPM): 2400
Ventilátor levegő szállítása (CFM): 35.04
Zajszint (dBA): 26
Támogatott processzorok: P4 S478 3.2GHz
GlacialTech Turbine 4500 (ÚJDONSÁG)
Ventilátor sebessége (RPM): 1900
Ventilátor levegő szállítása (CFM): 29.20
Zajszint (dBA): 20
Támogatott processzorok: P4 Prescott 3.4GHz
Ezek eleg lesznek, foleg a Turbine,de lehet akarmilyen bikahutesed a procin ha nem szellozik a haz jol akkor nem ernek semmit. -
Calogero
addikt
Glacialtech hutok kozul mindig a pro valtozat a hangos
Itt nezzel korul : [L]http://www.glacialtech.hu/[/L]
Ujdonsag : [L]http://www.glacialtech.hu/turbine.htm[/L]
VGA-ra ajanlom a VGA Silencer-t vagy az Ati Silencer-t (az utobbi dragabb)
[L]http://www.herta.hu/termekek/arctic/vgasilencer.htm[/L] ara: 4500Ft
Hazhutonek: [L]http://www.glacialtech.hu/silentblade.htm[/L]
Tapnak nem artana valami minosegi tap pl enermax, zalman, chieftech (ebbol is van mar 12 centis ventivel szerelt valtozat), coolink.
Ui. ja es minimum 350watt
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest