- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Igazából az egész mobilos fotózás valamilyen szinten egyéni preferencia. Nekem pl nincs szemem ehhez, részemről ugyan olyan jó az S21 ultra képe, mint az iphone 15 promaxnak
Egyszer egy ismerősöm elkezdte magyarázni a kamera beállításokat, a felnél skippeltem, mert nem érdekel. Nekem munkaeszköz a telefon, a cégtől kapom, legyen gyors, lehessen rajta 20 dolgo egyszerre csinálni akadás nélkül, és lehessen jó képeket csinálni. Szerintem az átlag usernek még ennyi sem kell egy telefontól. -
Aryon87
félisten
TÖbbiek megírták. Nekem a képminőség nem kielégítő, pláne egy 600K indulárral karöltve és most a kuponos idétlenkedést hagyjuk ki. Mert egy középkategóriás is sokkal szebb képminőséget képes hozni tőle. Hardveresen adott minden (bár elavult némelyik optika), maga a szoftver a főbb gond, azt kéne már nulláról újraírni. Mert a kínaiak (Xiaomi, Vivo, Huawei - még ha már alig van jelen, de még mindig erős kamerában, főleg éjjel) simán keresztbenyelik, de még a Pixel is, még úgy is, hogy már az is qrvul el Samsung módra. Nem flamekeltés, ez a valóság. Sajnos.
Közösségi médiára és a családnak jó villogni vele és ámuldozni is fognak, de akit egy kicsit érdekel is a minőség, az csalódik benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest