- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Igazából az egész mobilos fotózás valamilyen szinten egyéni preferencia. Nekem pl nincs szemem ehhez, részemről ugyan olyan jó az S21 ultra képe, mint az iphone 15 promaxnak
Egyszer egy ismerősöm elkezdte magyarázni a kamera beállításokat, a felnél skippeltem, mert nem érdekel. Nekem munkaeszköz a telefon, a cégtől kapom, legyen gyors, lehessen rajta 20 dolgo egyszerre csinálni akadás nélkül, és lehessen jó képeket csinálni. Szerintem az átlag usernek még ennyi sem kell egy telefontól. -
Hallosz
senior tag
Hát, ez a formavilág nekem jóindulattal is "semleges" Szerintem még mindig jobb mint az ívelt kerekített fazon. Nyilván ez ízlés kérdése.
-
Lajmund
őstag
512g 23 ultrát 400 környékére lehetett kuponozni annyit simán megért megjelenéskor már a samsungtol nem csingcsung boltbol vagy xes bünözöktöl. Én se vergödnék kinai csodákkal már pedig 4 évig xiaomim volt amikor még jó árba adták a dolgokat. Igy hogy már a kinai is drága felejtösek mivel csak az erös árkülönbség miatt érte meg öket venni. Aki rendesen akar fotozni az meg gépet vesz. Nekem inkább a 10X zoom hiányzik valami jó optikával.
-
rtrace
junior tag
Nem tudom, én ezeken az összehasonlításokon nem azt látom, hogy annyira keresztbenyelte volna bármelyik is. A túlszaturáltság, meg a "csak közösségi médiára jó villogni", ezek ilyen régről visszamaradt előítéletek, egyáltalán nem rosszabb már a kategória átlagánál.
Azt sem gondolom, hogy 450k-ra kuponozni egy csúcs Samsung 600k-s indulóárát "idétlenebb" dolog lenne, mint szürkeimportos Vivo-t, vagy a szankciók miatt okostelefonnak is csak jóindulattal nevezhető Huawei-t venni ugyanennyiért, ha már ezeket hoztad példaként.
-
-
enginev3.0
félisten
Én meg azt mondom hogy szebb mint az s24u tégla
Remélem a Samsung is követi az apple példáját és nem emel árat -
hdavid1
tag
Hű de csúnya az a vastag szegény a kameráknál. Miért fejlődik visszafele a dizájn, nem értem.
-
Aryon87
félisten
TÖbbiek megírták. Nekem a képminőség nem kielégítő, pláne egy 600K indulárral karöltve és most a kuponos idétlenkedést hagyjuk ki. Mert egy középkategóriás is sokkal szebb képminőséget képes hozni tőle. Hardveresen adott minden (bár elavult némelyik optika), maga a szoftver a főbb gond, azt kéne már nulláról újraírni. Mert a kínaiak (Xiaomi, Vivo, Huawei - még ha már alig van jelen, de még mindig erős kamerában, főleg éjjel) simán keresztbenyelik, de még a Pixel is, még úgy is, hogy már az is qrvul el Samsung módra. Nem flamekeltés, ez a valóság. Sajnos.
Közösségi médiára és a családnak jó villogni vele és ámuldozni is fognak, de akit egy kicsit érdekel is a minőség, az csalódik benne. -
helixP
nagyúr
válasz
szkorhetz #12 üzenetére
Hát, franc se tudja...
Szerintem a felsorolt márkák nem tudnak annyival többet, de mondjuk nem birtoklom egyiket sem, most próbálok pár képet összenézni. Szívesen veszek erről olvasni / nézni valót.
Beltéri / low-light dologhoz: kicsit megugrottak az elvárások a mobil optikákkal szemben: végső soron a fizikát nem lehet meg b... kerülni, a szenzor size az adott. Minden telónál látom a zajt a képeken.h
Shutter lag: még a Fold3-amon sem éreztem még.
Túlszaturál: ez egyéni ízlés és csak rajtad múlik, hogy korrigáld. Akár még RAW-ban is lőhetszDe meggyőzhető vagyok és nem akarok flame-t kelteni.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
KovacsSasa #8 üzenetére
Abszolút így gondolom.
Ez ebben a formában tizenkettő - egy tucat.
Nekem vagy a teljesen szögletes dizájn vagy pedig az edge kijelzős kialakítás tetszik. Ez a jelenlegi így semmilyen. -
KovacsSasa
újonc
És ezzel megszűnik az utolsó markáns sarkos formavilágú Samsung is. Pedig biztosan vannak emberek akiknek nem tetszik a lekerekített sarok, piaci rést hagyva ezzel. Mit gondoltok erről?
-
Lajmund
őstag
Nem is rossz. Amúgy a dizájnon kívül van valami haszna a kamerák körül a fekete kávának mint pl a fényképezőgépeken? Mert ha csak dizájn akkor elég gagyi hogy emiatt nagyobbitják. Amúgy végre összehozták hogy rendes sík kijelzőt kapjon ami elèg pofás ebbe a keskeny hàzban. De valószínűleg marsdoka fold vonalon mert a nagy kijelzőt nem szívesen váltanám len kisebbre. Remélem a fold 7 elég ütős lesz végre.
-
yanna
addikt
Ezek a képek nekem semmit nem mondanak.
-
Viktor77
titán
Kicsit furán hangzik, hogy a cikkben elején 2025 január van, a végén meg idén.
-
Aryon87
félisten
A design a 22 széria óta megnyerő. De számomra a kameraképességek továbbra sem megnyerőek, így ha a 25Ultra is ugyanazt a gyenge minőséget hozza mint az elődök, akkor ezúttal se ez lesz a következő telóm.
-
Jól fog kinézni.
-
bigmasterg
addikt
"S25 Ultra dummy"
Találó modellnév lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest