- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Panther-D #703 üzenetére
Hát nem tom.Akkor lehet elnéztem?
De akkor is nagyon csúnya dolog két nevet birtokolni ez sérti az alapelveket.Ezért téged IP BAN-ra itéllek
De ki engedte meg neked a 2 reget?Vagy nem tudja még Parci?
De mindenképp engedd meg gratulációmat mert gyorsabb a szerver.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Szerintem arra céloz hogy mikor a PH!-n van akkor Logout-ba átmegy vagy pl. PH!-n olvas egy Logout cikk topic-ot és onnan át akar menni a felső csikon az eredeti irásba az lassú mert az nekem is iszonyat lassú.Amúgy csak egy kérdés ami totál OFF: Panther meg Panther-D között mi a különbség?Mindkettő te vagy nem?Mert mindkettőnek ugyanaz az arcképe és mindketten technikusok vagytok.Van különbség a néven kivül köztetek?
-
djtoomi
addikt
Eddig olyan 6 óra óta iszonyat lassú volt(a kezdőlap-ról idáig 17perc alatt jutottam el és máshova nem léptem be.Volt egy fél óra hogy be sem jött.Most kezd gyorsulni de még mindig lassú.
-
djtoomi
addikt
válasz
.:Kristian:. #637 üzenetére
Iszonyat lassú már nekem is szórkazott tegnap is szal katasztrófa.Parci valamit buherálj léci új szerveren mert lehet hogy jó de jó lassú.
-
djtoomi
addikt
Ismét nem ment vagy fél óránt át a PH!.Most nem lassú hanem nem ment
-
djtoomi
addikt
már megint borzalmasan lassú.nem igaz.mikor lessz szervercsere?
-
djtoomi
addikt
néztem az időt freemail-től a fórumig 2 perc 39 másodperc alatt töltődött be.
Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest