- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Vistaboy #353 üzenetére
Na jó, azért ne essünk túlzásba, csak az enyhébb bugokra értettem, egy-két rossz textúraillesztés még elmenne meg egy kis bugos MI, már megszoktam, hogy minden játék bugos, kivéve az aknakereső meg a flipper. A procim pedig tuti biztosan ki lesz használva, amíg a CryEngine 2 megy a játék alatt, mivel a motor már réges rég készen van.
Egyébként a Q6600-am már meg van három hete.
-
feka007
veterán
válasz
Vistaboy #331 üzenetére
Nekem természetesen az eredeti edition volt meg, tehát csakúgy fröcsögtek benne a belek
És direkt az volt a cél, hogy minél több embert meg bárányt elcsapjál, azért kaptad az időt, mindig kimentem a mezőre és háromszázzal belefaroltam a legnagyobb csordába, mindenfelé csak cafatok meg belek voltak, egyszerűen gyönyörű játék volt, még most is elővenném ha futna XP-n
-
T.Peter
őstag
válasz
Vistaboy #291 üzenetére
Észrevettem valamit, lehet, hogy nem én egyedül. Az első videóban, amikor a hordót viszi oda az utánfutóhoz, hogy felrobbantsa, akkor a fickó árnyéka nem ''tartalmazza'' a hordó árnyékát is. (Úgy néz ki az árnyék mozgás közben, mintha az ürge a nanosuit-ba csinált volna
)
-
feka007
veterán
válasz
Vistaboy #295 üzenetére
Legalább ezektől felvidulunk majd két vérontás között, nem leszünk depisek...
Amúgy szerintem sokat fognak dobni ezek a mókázások a hangulaton, bár biztos hamar megunjuk majd a banános poént
Viszont a Chicken bomb edition sokszor jól fog jönni, amikor kifogyunk a lőszerből
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
Vistaboy #277 üzenetére
[link] Nagyszerű, már a játék kész, már csak tökéletesítik, nem lesz okunk fanyalogni az biztos! Mostmár az optimalizálásra koncentrálnak, még bőven van idejük novemberig csiszolni rajta, illetve a kiszűrt bugok kijavításán is rajta vannak (remélem ebbe benne vannak az MI bugok is). Ez már biztosan az über alles lesz, még ebben az évben.
-
feka007
veterán
válasz
Vistaboy #237 üzenetére
Hát én nem fogok PCI-E 2.0-s alaplapot venni, csak akkor veszem meg, ha visszafelé is kompatibilis lesz a kártya a korábbi PCI-E csatikkal, ami a lapomon van, a 2.0 sávszéljét úgysem használja ki, megfelel neki a PCI-E 1.0 is, nincs merőben nagy teljesítménykülönbségről szó, hanem egy ráncfelvarrott G80-ról.
-
keIdor
titán
válasz
Vistaboy #237 üzenetére
Na az az új G92 is érdekes lesz. Komolyan belevágnak 0 tapasztalattal egy 65nm-es High-End VGA-nak? Ha igazak a pletykák 1 milliárd tranziszora lesz... cég legyen a talpán, aki azt új csíkszélességbe be''leteszi'' tapasztalat nélkül... Csak nemhogy FX5800 legyen abból is...
U.I.: Jah igen, új topic... OFF VÉGE!
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
válasz
Vistaboy #229 üzenetére
Hát azzal, amivel az előzőt is: sok flame hsz-szel...
Elég egy apró szikra, ami lehet például a Hogy fog futni ezen a konfigon?-típusú kérdés, és máris összeszalad mindenki mindenkivel, kialakul Ati vs. Nvidia, Intel vs. AMD, Xbox360 vs. PC vita, és ripsz ropsz meg is telik három-négy oldal
Mellesleg ahogy látom Ti sem bírtatok magatokkal amíg távol voltam, nélkülem is ment a floodolás látom
[Szerkesztve] -
1face
senior tag
Azért a Vista ellenére lesz itt még 1-2 DX9-es szupergém!
...és ha már megint mindenki találgat, én sem hagyom ki: szerintem DX9-ben is ütős kis gém lesz ez!
MOD: szerintem az első hozzászólásnál inkább a tervezett borító képét kellene betenni, ha lehet: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest