Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #17483 üzenetére
Az közel sem tény, ha leírom, hogy imént nyertem a lunával 10e dollárt, mert ment egy duplát, és mindenki más hülye, hogy csak 10 dollárral mert kockáztatni.
Leírhatnám azt is, hogy egy millió dollárt nyertem vele. Ezek nem tények, csak pukkasztás utólag, és általában nem igaz. Aki valójában ilyen trédeket csinál, az nagyon messze van attól, hogy kérkedjen vele több okból is.
Azt írd be, hogy mikor fog kilőni, mennyit fog menni szerinted, és mindezt előre. Ha ekkor még beírod, hogy te 1000 dollárért fogsz venni, annyira tutti, még akkor se biztos hogy nem hülyéznek le, de akkor utána már jogosabban verheted itt a melled, hogy te megmondtad.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest