Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Nem tudom, hogy valaki szokta-e használni a polygon blokkláncot?
Nekem Ledgeren van USDC, amivel fizetni szoktam. Ha elküldöm az érintett címre a megfelelő összeget, akkor pár blokkal később létrejön még két tranzakció, amiből az egyik hibás, a másik nem, de ott még egyszer kimegy az USDC (ami egy kamu USDC token) ugyan azzal az összeggel. A két (hibás és kamu USDC) tranzakciónál látszik, hogy én vagyok a küldő, ami nem lehet, mert én nem kezdeményeztem, továbbá a címzett címének első és utolsó néhány karaktere egyezik, de a többi nem.Itt a példának egy cím (ami nem én vagyok, de ugyan ez a szitu, mint nálam): [link]
Itt is látszik, hogy 26.28 USDC lett elküldve, majd 33 blokkal később a két problémás tranzakció, ahol látszik, hogy egy másik címre megy ki, de a cím eleje és vége ugyan az (0xc8AA...5CCC).
Itt a kamunak tűnő USDC token címe: [link]Velem ez rendszeresen előfordul, korábban DAI tokennel, most USDC-vel, amióta azzal fizetek. A ledger képernyőjén mindig csak az első valós tranzakció adatait látom, ezt is hagyom jóvá. Pár blokkal később jön a két problémás, amit nem én kezdeményezek, de a blokkláncon az látszik, hogy én vagyok a küldő.
Persze nem tűnik el semmi a tárcámból, csak az USDC mennyiség csökken (amennyit a ledgerrel fizettem), illetve a POL egyenlegből levonódik a fee, ami filléres összeg. Nekem úgy tűnik, mintha ez valami folyamatos hekker támadás lenne a polygon láncca ellen. Rengeteg spam token és nft is szokott jönni, de azt már megszoktam, ez az alacsony fee következménye.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Facebook és Messenger
- Androidos tablet topic
- Konteó topic
- MotoGP & WSBK
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest