Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Most szereztem egy "Creative Sound Blaster Audigy SE 7.1-es" karit 32bites vista alatt nem nagyon akarja az igazságot ugyanis,ha zenét hallgatok,akkor mély nem hajlandó megszólalni,erre esetleg tudtok vmi megoldást?
Köszi előre is!
Üdv!Mikeee -
Dictator^
veterán
felraktam az új drivert xp(32bit) alá, és a creative recorder hibás müveletet hajt végre..
3 újrainditás és semmi.. visszaraktam a régebbit és tökéletesen megy.. fakkit.
-
Gabisan
tag
Hi All!
Audigy 4 -em van es az uj driverrel nemindul el a CTEQ.
Out of memory hibat produkal.
Mivel lehet mukodesre birni?
Valamit olvastam kulfoldi forumokon,de nem ertettem pontosan a megoldast. -
GC-EvElyN-
senior tag
Most már egyetértek
Kicsit több időt kell rászánni a telepítésre, de megéri. Simán futnak a programok, nincs akadás, hibaüzi. És annak is örülök, higy még nem felejtettem el win-t telepíteni
Hiába, azért nem véletlenül vannak benne alapból folyamatos, amik macerálása az önjelölt "programozók" által nem biztos hogy jó.
Ennek örömére jól kijáccottam magam
-
shteer
titán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
buherált winekkel szokot gond lenni.. lényeg h jó

-
PuMbA
titán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Biztos az volt a gond,az összes buherált Windows fos.
-
shteer
titán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
A Win típusa Daytona.
ez mit is jelent pontosan?
-
PuMbA
titán
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
#1181?
-
GC-EvElyN-
senior tag
Helloka
Erre tudnátok valamit mondani? Eszmáéletlen idegesítő[link] -
wariror
tag
ÜDV!
Mitöl lehet az hogy vista alatt audigy4-es hangkártya drivert amikor felteszem kifagynak a programok? Találkozott e már valaki hasolo problémával?
Ha más mondaná nemhinném el de sajna igaz, ahogy uninstalálom megszünik a gond
Szinte mindegyik vista drivert probáltam már! -
törölt tag
Létezik, hogy XP-n klasszisokkal jobban szól az Audigy 4, mint Vistan? A júliusi SBAX_PCDRV_LB_2_18_0001.exe driver van fent, hasonlóan konfigurálva, mint XP-n, de hallhatóan rosszabbul szól. Van tippetek, hogy miért, ennyire rossz lenne a Vistához írt driver?
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Mit gondoltok, az Audigy4-em miért ad ki csak sztereo jelet coaxon?
Köszi... -
dzsóbácsi
aktív tag
na de ha a 20E ft.-os Giga lapomon van optikai kimenet / S/PDIF Out connector /, akkor hangkariknál miért olyan extra dolog??..
Apropó ha már a lapom tudja, akkor nem is biztos ,hogy jobban járnék egy hangkarival...hisz nem biztos, hogy lenne jelentős minőségbeli különbség..

-
qwertly
addikt
-
PuMbA
titán
válasz
qwertly
üzenetére
Nekem XP volt,nemrég tettem fel Vistát és ugyanazokat lehet állítani. Van egy Creative Audio Console és ennyi. Dolby Digitalt meg DTS-t nem kell bekapcsolni,beteszed a lejátszóban a hangkimenetet SPDIF Out Audigy 4-re és a programban/kodekben is SPDIF-et állítasz be. Így nekem kijön a hang dekódolva analógon és a hangkari végzi el a dekódolást. Hiba nekem egy sincs a legutolsó hivatalos driverrel: 2008.06.27.
-
qwertly
addikt
Sziasztok feltettem a vistát egy audigy 4 kártyám van itt látom,hogy sokkal kevesebb lehetőségem van mint a jó öreg xp alatt.Olvasgatva a fórumot több módosított driver kering közkézen de sokall hiba is van.Én a Deniel_K szedtem le de a consolba nincsen lehetőség a dolby digital és a dts módok bekapcsolására.Lenne szíves valaki valamit javasolni

-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Tervezem az alaplapi hangkártya leváltását egy Audigy4-re..
Érdeklődnék ,hogy vannak-e vele kompatibilitási problemák Win XP SP3, vagy Vista 64 SP1-el??...Illetve hogy esetleg ,mely hasonló árú Creativ, vagy SB kari rendelkezik optikai kimenettel is??
Köszi!!
-
pete_21
addikt
válasz
baratka87
üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok, nem néztem a topicot
Szerintem az Extreme Audio jobb választás már csak a Vista miatt is, az Audigy csak átírt programmal megy rendesen Vistán. Viszont ha jól tudom az Extreme Audio-ban nincs igazi X-Fi chip. Ha teheted, inkább Extreme Music-ot vegyél, Budapesten nem sokkal drágább, Miskolcon nem tudom, mennyi...
Szerintem még kérdezősködj az X-Fi topicban, és esetleg itt. -
baratka87
tag
Sziasztok!
Gondolkodtam egy kártya vásárlásán.De nem tudom melyiket.Kinéztem egy Audigy 4 oemet ami 14900Ftba kerül ahol tudom venni Miskolcon.De másik helyen láttam Creative X-FI Xtreme Audio (oem) 14900Ftért ugyanugy.Vista van a gépemen és egy P5B alaplapom.Szerintetek melyik érné meg jobban?Igazából zenére meg filmnézésre kellene

Elöre is köszönöm a válaszokat,üdv. -
pete_21
addikt
Újabb kérdés: valaki meg tudná mondani, hogy a ház előlapi HD audio kivezetéseit hogy lehet rákötni egy Audigy 4-re?
Köszi előre is -
pete_21
addikt
Felraktam Vistára a modolt Audigy 4 szoftvereket, ment minden jól.
Miután felraktam az SP1-et, gép leállításánál mindig kiírja, hogy a CTHELPER.EXE lefagyott. Nem tud valaki megoldást?
Köszi
-
törölt tag
van uj beta driver

-
Játékos
addikt
Hááááát (-tal nem kezdünk mondatot, de) a fene tudja...
Meghallgattam néhány kedvencemet, és nem érzek különbséget a két driver között. Lehet, hogy más hangrendszeren, vagy nagyobb felbonású alapanyag esetén van, de esetemben maradok a gyári drivernél. Leginkább a kezelőfelület miatt. De tényleg csak azért...
Béke! -
Eagle16
addikt
válasz
Játékos
üzenetére
Nálam ilyen moddolt driver van fönnt, állítólag jobb mint a gyári
Nekem is OEM Audigy 4-es kártyám van. -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Újdonsült tulaja vagyok egy (OEM) Audigy4-nek. Nálam egy Audigy SE-t váltott le, azt gondoltam, hogy nem lesz hallható a különbség köztük, és meglepetésemre van!
Nem is a magas/mély végeknél észrevehető, hanem a részletességben! Mintha kétszer annyi hangszer lenne a zenékben. Jelenleg Sony hifit hajtok vele, de hamarosan egy Z-5500-at kellesz kiszolgálnia. Remélhetőleg nem fog nehezére esni.
MINDENKINEK, aki kérdi: megéri-e lecserélni a régi karit, az a válaszom, hogy határozottan!
A gyári telepítőről raktam fel a drivert, meg minden mást. Van valami, amivel lehet rajta "tuningolni" egy kicsit? 'tudomén, PRO driver, esetleg más programok?
Vagy hagyjam így, oszt örüljek neki?

-
PuMbA
titán
Hali!
Az lenne a kérdésem,hogy PowerDVD-ben mi a különbség a use spdif és a 2 speaker beállítás között? 2.1 es hangfalam van analógon rákötve az Audigy 4-re. DTS csak use spdif-fel megy,de a DD5.1 is megy így. -
krampy
csendes tag
sziasztok,
most vettem (használtan) egy AU4-et, gyári driverrel ami volt a CD-n.
Kérdésem az lenne, hogy miért lehet az, hogy ahol lehet állítani a Frontokar, Rearokat, Centert és a Subot, hogy milyen hangosan vagy halkan szóljon, a Frontnál jó a vezérlés, a centernél is, viszont a Subnál egyáltalán nem, illetve ha a reareket nyomom fel-le, akkor a mélyládaát is vezérlem vele egyuttal a Rearekkel?
Jól van összedudva
Z5500-assal kötöttem össze, színt színnel, de meg is néztem a használatiban is hogy a hangkártyán melyik szín mit jelöl.Köszi a segítséget
-
psykie
aktív tag
Bocsi az OFF-ért, tudom nem ide tartozik de nem érdekel valakit AUDIGY4-hez való távirányító+infravevő ?

-
törölt tag
sziasztok,
az audigy kartyakban nincsen DD Live?
eleg idegesito, hogy digitalisan nem tud valos 5.1-es hangzast produkalni jatekok alatt
van olyan SB kartya, ami kepes erre? -
Cube7
csendes tag
Jóvan, megvan. Ez volt az csak még ba***kodott vmiért.
thanks all -
Cube7
csendes tag
Hi there!
Nem tudom, hogy jo helyre irom ezt, de örülnék ha valaki segítene egy pöttyet

So: Van egy sb audigy 2 zs kártyám, amihez szednem kellett drivert, mert mostanság raktam újra a rendszert. Az a gondom, hogy eddig a creative-os mappámban (format elött) mindenféle jóság volt -gondolok itt a speaker settingsre( itt volt vmi bácsi aki a szoba közepén ült és rá lehetett kattintani a chanel gomra meg a voicera), az EAX-os menüpontra, THX-esre, meg még volt egy jó pár. Na, de most h feltettem a drivert ezek nincsenek benne. Tudom, kéne még valami, de hol lehet leszedni ezeket?
-
Eagle16
addikt
Valaki tudna mondani nekem Audigy 4 OEM-hez jó kis moddolt drivert ?

Keresgéltem a topikban is. Csak kíváncsi lennék ki mit használ. -
shteer
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére
áááh, rosz linket néztem (másik lapot) szal respect
el is mentettem 
-
shteer
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére
nem jók

-
törölt tag
marpedig a creative oldalan minden szukseges program fent van
nem tudom muxik-e a linksot, van autoupdate is...
-
nnunuke
csendes tag
Sziasztok!
Egy hatalmas kérésem lenne hozzátok.A CD olvasóm megette a telepítő cd-t.Így nem tudom a rajta levő progikat a gépemre telepíteni.Valaki nem mentené le nekem cd-re és elpostázná?
Vagy emilben is elküldhetné.Előre is köszönöm a segítőkészségeteket:
További szép napot.
-
general
addikt
elvileg a RightMark Analyzer erre való, én is letöltöttem, hogy teszteljem az audiómat, de nem tudom, hogyan kell vele tesztelni sajna... valaki ért ehhez és segítene?
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel lehet mukodesre birni?
Kicsit több időt kell rászánni a telepítésre, de megéri. Simán futnak a programok, nincs akadás, hibaüzi. És annak is örülök, higy még nem felejtettem el win-t telepíteni
Hiába, azért nem véletlenül vannak benne alapból folyamatos, amik macerálása az önjelölt "programozók" által nem biztos hogy jó. 

Szinte mindegyik vista drivert probáltam már!
Meghallgattam néhány kedvencemet, és nem érzek különbséget a két driver között. Lehet, hogy más hangrendszeren, vagy nagyobb felbonású alapanyag esetén van, de esetemben maradok a gyári drivernél. Leginkább a kezelőfelület miatt. De tényleg csak azért...