Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
OGG-ot tud lejátszani a player a legutolsó fw-vel? (pl ezért is érdekelne az összes fw changelogja
) -
-FreaK-
veterán
Miért ne?
Számtalan esetben voltak már hasonló megoldások, itt miért ne lenne elképzelhető?
Hát hiányzik ez-az, de azért jó lenne tudni h milyen + funkciókat rakta bele, meg úgy érdekel minden változtatás.
Mindenesetre az előbb megcsináltam a frissítést. Érdekes h alapból nem volt a fw verziószám mögött e betű(tehát az eu verzióra utaló jelzés) de én e-s végűt raktam fel és semmi gond nem volt. A hangerőt meg vissza kellett vennem 21ről 9-re hogy ugyanolyan hangerőn szóljon
Nem is akarom tudni h mi történne a dobhártyámmal 30közeli hangerőn.. 
-
Raymond
titán
''...ha van v200ból 512mb-os változat is akkor a 256osban (ilyenem van) csak letiltottak 256mb memót de fizikailag esetleg bennelehet.
LOL
Persze...
Csak hibajavitasok vannak a fw update-ekben es plusz funkcionalitas (tobb alkonyvtar tamogatasa pl.). De ha nem hianyzik semmi akkor hagyd ahogy van. -
-FreaK-
veterán
Üdv!
Nem tud valaki egy linket a v200 firmware-ek változásaihoz? Hivatalos oldalon csak a legutóbbi fw volt fennt(1.13...) és csak annak a változásai, szerintem mindenképpen felrakom a legutóbbi fw-t de érdekelne h miket változtattak benne az idő folyamán.
Mégvalami: gondolkodtam rajta hogy ha van v200ból 512mb-os változat is akkor a 256osban (ilyenem van) csak letiltottak 256mb memót de fizikailag esetleg bennelehet. Ha ez így lenne akkor lehetséges h egy módosított fw-vel fel lehetne oldani a +256mb-ot. Vagy nagyon el vagyok tévedve?
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Szet lehet pattingtani a forrasztas helyen. Utana viszont ragasztani fog kelleni, mert ultrahangos forrasztas tartja a ket reszt ossze, tehat hiaba fognak passzolni egymasba, nincs ami osszetartsa oket. De szerintem csak siman szaritsd ki, van hol elparologni a viznek (gombok mellett).
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne valaki tundna ehhez a lejátszóhoz szerelési tehát hogy lehet szétszedni útmutatót?
Anyám kimosta öcsém lejátszóját kb 3-4percet volt vízben mit lehet tenni ?
Elemet gyorsba kivettem belőle és szárítjuk jelenleg...
-
levidos
csendes tag
up

lassan masfel - ket eve megvan a MuVo n200-asom es tokeletesen meg vagyok vele elegedve, jo vasart csinaltam
-
levidos
csendes tag
Winamp 5.2 - beepitett Portable Device Support. De hogy lehet betenni a MuVo-t is? mert nekem nem ismeri fel, pedig a media player igen :/
-
Endrusz83
tag
Halihó Mindenki!
Már Lassan kiesik a szemem annyi fórumot és honlapot nézegettem mp3 lejátszó ügyben...
Végül itt kötöttem ki és ugytünik végül egy ilyen Creative Zen Nano Plus-ra fogok beruházni.
Már csak az a gondom,hogy nemtom hol vegyem.Néztem a Pixmania és a Nautica honlapját, de kicsit félek ettől a külföldi rendeléstől a garancia miatt,nembeszélve a postaköltségről...
Igaz,hogy az áraik jók, de nem tud vki vmi üzletet vagy nagykert ahol jó áron lehet ilyen 1 gb-os kütyüt venni?
Egyébként sok fórumolvasgatás következtében már előre félek a firm ware frissitéstől meg a mellékzajoktól,de remélem nem vmi selejteset fogok ki (mint általában mindenben szoktam...)!
Szóval ha vkinek van tippje vagy tegyéb tanácsa, esetleg eladó lejátszója irjon!
Előre is Köszi
-
neilszab
őstag
Hi mindenki!
Szeretném visszavonni egy korábbi becsmérlésemet a N200-ast illetően, ami bedugva egy gépbe, teljesen kinyiffantotta magát. Történt ugyanis, hogy ugyanazon a gépen most egy Samsung lett totál K.O.-ós, tehát NEM a Creative volt a szar. /Még jó, hogy a Samsung nem az enyém volt, hehe.../
Tehát mégegyszer sorry Creative!!
/de a rádiód akkor is fagyott!!/
Meg, nem tudom ki az illetékes, de nem lehet, hogy azért lassan át kéne nevezni a fórumot... /ha lehet ilyet/ -
Raymond
titán
A Release Notes-bol:
To install this firmware upgrade, do the following:
1) Download the ZenNanoPlus_PCFW_LF_1_10_03.exe file into your local hard disk.
2) Connect your player to your computer.
3) Double-click the firmware upgrade file.
4) When prompted to set your player in Recovery mode, disconnect your player from your computer.
5) Press and hold the Play button while connecting your player to your computer's USB port.
6) Continue to hold the Play button for about 10 seconds after connecting your player to your computer.
7) Release the Play button when the Find New Hardware dialog box appears on the computer screen.
8) Follow the instructions on the screen to install recovery drivers for your player.
9) Double-click the firmware upgrade file and follow the instructions on the screen. -
Alyens
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Zen Nano Plus van eddig sem volt tul hangos,de most hogy vettem egy mx400at hozzá még halkabb lett
Tudnátok linkelni egy olyan frimware-t ami megoldja a problémám! Most aztirjaki az infómenüben, hogy: 1.02.01. Ja és volt már olyan aki ugy elrontotta a frimware frissítést,hogy nem tudta feléleszteni? -
Ludmilla
csendes tag
Sziasztok!
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy a Creative-ok milyen hangosak.
Most már a véghajrában vagyok az mp3 vásárlást illetően és a következők maradtak bent:
iAudio G3/5/U2
MPIO FY500
Meizu ME/X6
Creative MuVo/Zen Nano Plus
Kb. ugyanannyira akarom mindegyiket különböző okok miatt, úgyhogy most a hangerősség dönt.
Sorba tudná nekem tenni valaki ezeket hangerősség szempontjából? (növekvő)
Köszi
-
rumos14
nagyúr
válasz
szerintem..
üzenetére
1. ha minden jól működik, akkor csak úgy l'art pour l'art nem érdemes frissíteni a firmware-t. főleg ha ennyire parázol tőle.
2. recovery mode: elem ki, play gomb beyom + nyomvatart, csatlakoztat usb-re. 10 mp után megjelenik a menu. ha nem tudod hogy mi mit csinál, akkor inkább hagyjad. -
szerintem..
csendes tag
válasz
szerintem..
üzenetére
léci valaki segítsen
98SEs régi gépen vagy win2000es gépen jobb megcsinálni?

-
szerintem..
csendes tag
válasz
szerintem..
üzenetére
sehol senki, aki le tudná írni?

-
szerintem..
csendes tag
Helló!
Lenne egy kérdésem:
Van egy muvo V200-as 512MB-os lejátszóm. Meg vagyok vele elégedve, és tetszik is sztem jó darab. Viszont hallottam erről a firmware frissítés dologról, és érdekelne, csak tartok tőle egy kicsit
, mivel hogy külföldön vettem, és ha valami miatt balul sül el
, akkor nem tudok visszamenni garanciás papírt lobogtatva...
Tudom, hogy kicsi az esély meg minden, na de mégis... Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha pl vm miatt megszakad a telepítés ( áramszünet, fagyás... stb) akkor lehet-e valamit tenni, vagy az egész egy szép műanyag dísztárgy lesz?
Valamit olvastam arról a Resume menüről... azt elmondaná valaki? előre is köszi
helló
szerintem.. -
Raymond
titán
Mar ebben a topic-ban is le volt irva. A V200 ket reszbol all es USB kulcskent is hasznalhatod. Az N200 es a Zen Nano Plus egy darag, kabel kell a PC-re koteshez es van Line In amin keresztul mp3 felvehetsz. A fulesek ugyanazok mindketthoz, a lejetszasi ido es a tamogatott formatumok szinten. A V200 csak feherben kaphato, az N200 es Zen Nano Plus egy csomo masik szinben (fekete rulez
) -
rip_
csendes tag
a recovery segített
de valami közben lehúzta az elemet
-
rip_
csendes tag
köszi szépen! most jó

-
rip_
csendes tag
hi! félraktam 1 firmware-t az n200amra, nem kapcsol be és nem is csatlakozik a gépre.
Help pls
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
neilszab
üzenetére
Raymondnak igaza van, ha nincs e betű akkor sehogy.
ha van, akkor be kell memnni a recovery mode-ba (n200-nál nemtom hogy, biztos itt is esett már szó róla) ott reload firmware opció, és utána pc-ről rátölteni a nem európai firmware-t. ha nem cseszed el a frissítést akkor nem megy semmi rovására, még 1000 év múlva sem
-
neilszab
őstag
Kedves Rumos!
Igazán leírhatnád, azt a kis hangosítás trükköt, nagyon érdekelne! Nem megy semmi rovására a dolog, hosszútávon sem? KÖssziiííí!!! -
frankie!
őstag
Nagyon meg vagyok vele elégedve, komolyabb hibát még nem fedeztem fel benne, az ismert recsegés probléma nálam nem jelentkezett nem gyári fülessel sem (Sennheiser mx450). Talán a rádió foghatna egy kicsit több adót és tisztábban, de ugye nem ez fő profilja! Meg ez a hazai lefedetségnek is köszönhető. Viszont a felvétel minősége nagyon gyenge, hiába 130kbps.
Nagyon tetszik, hogy a füles szára ki van emelve kicsit, így nem ér hozzá a füledhez.
A hangminőség a Creativetól megszokott, és mondom, sztem a füles is használhható.
Elemtartóval sem volt probléma.
A Samsung is biztosan jó, nekem ez külsőre jobban tetszett, viszont láttam egy olyat is, és annak talán egy kicsit nagyobb felbontású a kijelzője, de nekem ez nem számít.
A hangerő szerintem még metrózáshoz is elegendő.
Remélem tudtam segíteni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Persze...

Tudnátok linkelni egy olyan frimware-t ami megoldja a problémám! Most aztirjaki az infómenüben, hogy: 1.02.01. Ja és volt már olyan aki ugy elrontotta a frimware frissítést,hogy nem tudta feléleszteni?

, akkor nem tudok visszamenni garanciás papírt lobogtatva...