Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freespace
tag
Hi!
Nekem is egy ilyenem volt, illetve van (eladó
), mert most egy Genisu SW 5.1 HT-m van, de a Creativval is teljesen meg voltam elégedve, szerintem nyugodtan vedd meg, szeintem a 7.1-es hangkari is jó lessz hozzá bár ez csak az én véleményem szóval nem biztos. Én ugy tudtam megoldani hogy mindig minden szoljon hohy Játékoknál ugye ha engedi beállitom az 5.1-es hangzást, filmeknél is hasonlóképpen csináltam de ugye a zenénél az olyan játékoknál ahol nem engedi az 5.1-et meg ugye zenénél ott csak 4.1 be szol elvileg tehát a center nem. Nah én ezt ugy oldottam meg hogy mélynyomóból kihuztam a centert és akkor szolt mind az öt hangszoró még a center is, igaz ez igy nem 5.1-es hangzás de akkor is szolt legalább mindeggyik. Ha kihuzod a center akkor asszem a centert is frontnak fogja érzékelni, de ebben nem vagyok biztos! Annyit tudok nálam igy müködött!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), mert most egy Genisu SW 5.1 HT-m van, de a Creativval is teljesen meg voltam elégedve, szerintem nyugodtan vedd meg, szeintem a 7.1-es hangkari is jó lessz hozzá bár ez csak az én véleményem szóval nem biztos. Én ugy tudtam megoldani hogy mindig minden szoljon hohy Játékoknál ugye ha engedi beállitom az 5.1-es hangzást, filmeknél is hasonlóképpen csináltam de ugye a zenénél az olyan játékoknál ahol nem engedi az 5.1-et meg ugye zenénél ott csak 4.1 be szol elvileg tehát a center nem. Nah én ezt ugy oldottam meg hogy mélynyomóból kihuztam a centert és akkor szolt mind az öt hangszoró még a center is, igaz ez igy nem 5.1-es hangzás de akkor is szolt legalább mindeggyik. Ha kihuzod a center akkor asszem a centert is frontnak fogja érzékelni, de ebben nem vagyok biztos! Annyit tudok nálam igy müködött!