Hirdetés

Aktív témák

• Scream007

őstag

írtam nálam nem a tesztprogik jelentik a stabilitást, ezért nem szerepel, és nem is fog egy sem.
    Ha tesztelik csakis eredményért tesztelek.
    A szereplő kép mint írtam nem stabil, ahogy itt sok más emberé sem.
    Viszont az elöző postban szereplő stabil, mármint szerintem, és ez nekem elég :P

Egy bizonyíték>>>mi annak a jele hogy egy proci alapórajelen is hibázik primeben???Mielőtt megkérded nem az enyémről van szó hanem egy másik hw oldalon írta egy kolléga, de szerintem tudod is kiről van szó. ott ha jól emlékszem a64 3000+ról volt szó.Inteles vagyok de még így is 100x elhiszem hogy xar a program mintsem egy vezető cég procija alapórajelen hibás lenne. :U

Memtest>>>mi annak az oka hogy a memtest nem jelez hibát egy komolyabb gém(speciel én FC-vel néztem anno) pedig rebootol fél óra után???Márpedig ez a gém igencsak csutkáig leterheli a gépet+a ramot.Illetve előfordult már ez fordítva is hibát jelzuett memtest mégis több hétig stabilan ment a gép adott memórajelen változtatás nélkül???amiben volt konvertálás, gém, minden.(még anno akkor svcd-ket gyártottam)
    Ja és mielőtt megjegyzed nem nem a lenti ramról volt szó hanem egy ennél jóval menősebb kingston hyper X dual kitről.
    Ha erre a kettőre tudsz értelmes magyarázatot akkor elfogadom. :R
    [Szerkesztve]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák