Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Scream007

őstag

válasz dokar #636 üzenetére

vidkarinál nem rebootol a gém, csikozodik vagy zöldül attól függően hogy vga ram vagy gpu hiba.
    [link] >>>alul tessék elolvasni.A Venice ugyebár a legjobb a64es proci jelenleg x2öt leszámítva. És ott van hogy gémmekkel meg ment akkor miben is van hiba???
    Igen láttam gyárilag hibás hw-t, de prociknál ez az arány kb 1:100hoz, ram és vganál gyakoribb de ha csak itt ph!-t nézem már pedig elég nagy a hw piaca hány ember panaszkodott hogy xytől vett procit és gyárilag alapórajelen hibás. :U egyről sem olvastam.

[Szerkesztve]

• Scream007

őstag

írtam nálam nem a tesztprogik jelentik a stabilitást, ezért nem szerepel, és nem is fog egy sem.
    Ha tesztelik csakis eredményért tesztelek.
    A szereplő kép mint írtam nem stabil, ahogy itt sok más emberé sem.
    Viszont az elöző postban szereplő stabil, mármint szerintem, és ez nekem elég :P

Egy bizonyíték>>>mi annak a jele hogy egy proci alapórajelen is hibázik primeben???Mielőtt megkérded nem az enyémről van szó hanem egy másik hw oldalon írta egy kolléga, de szerintem tudod is kiről van szó. ott ha jól emlékszem a64 3000+ról volt szó.Inteles vagyok de még így is 100x elhiszem hogy xar a program mintsem egy vezető cég procija alapórajelen hibás lenne. :U

Memtest>>>mi annak az oka hogy a memtest nem jelez hibát egy komolyabb gém(speciel én FC-vel néztem anno) pedig rebootol fél óra után???Márpedig ez a gém igencsak csutkáig leterheli a gépet+a ramot.Illetve előfordult már ez fordítva is hibát jelzuett memtest mégis több hétig stabilan ment a gép adott memórajelen változtatás nélkül???amiben volt konvertálás, gém, minden.(még anno akkor svcd-ket gyártottam)
    Ja és mielőtt megjegyzed nem nem a lenti ramról volt szó hanem egy ennél jóval menősebb kingston hyper X dual kitről.
    Ha erre a kettőre tudsz értelmes magyarázatot akkor elfogadom. :R
    [Szerkesztve]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• Scream007

őstag

válasz westlake #605 üzenetére

ez már nem normális.
    Ez proci stabilitása nem tesztekből derül ki hanem gyakorlatból.
    A prime+ a memtest duo szerintme már jópárszor bizonyította hogy mekkora fostaliga mindekettő, nem tom mér nem lehet már leszállni róla, és elfelejteni a halálba. :(
    Mit vártok pár kb-os ingyenes progitól???
    Ha egy hétig megy a géped akár megszakításokkal úgy hogy nem fagy akkor stabil, és mielőtt azt mondja valaki, igen, ha egy proci nem stabil akár win xp idlébe is kifagy nem kell ahhoz semmilyen teszt, igen van egy holtpont ahol csak akkor fagy ha megterheled, ez alatt kb 20-30mhzzel stabil általában.

Ezek alapján ez gondolom semmit nem ér, 4 napja így megy a gép napi 12 órákat gémeztem is ebben a időben 3-4 játékkal és nem fagyott.(Ha ér valamit akkor oks, ha nem akkor ez van, a fesz. nem ennyi a cpu-z hülye)
    [kép]

u.i.:az elöző 3.6os eredmény nem stabil, szal lehet választani hogy maradhat e az, vagy akkor ez. ;)

[Szerkesztve]

• Scream007

őstag

Ha a stabil eredmény számít>>>[link]
    Ha csak a screenshot>>>[link]

Asus P4P800 SE 1.006os bios.

A feszt. nem kell figyelembe venni mert ugrál, valszeg ezért nem megy feljebb, meg azért nem ártana kivinnem a mínuszba+chipsetfesz.Vmod-ot csinálni, de nincs kedvem hozzá. :(

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák