- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leone743
tag
a bioszba a profilon álitotam és ugy már nyilván megszünt ez a jelenség hogy a cpu ventilátor zavarjon
viszont több gond is van
windows inditáskor a vga kártya venti maxra pörög 3 másodpercig de nagyon zavaró,sőt ilyesztő
amikor bekapcsolom a gépet furcsa szines kép jelenik meg ahoz hasonlo mint a régi tévéknél volt amikor nem volt adás
annyit kell tudni hogy másik alaplapal és másik procival nincs a szines kép jelenség
sokat inditotam ujra a gépet mert áligatam dolgokat és azt észre vettem hogy ez a vga kártya felpörgés probléma nem mindig jelentkezik
viszont windows nem volt ujra telepitve a lga1151-röl lga 1200-ra váltáskor
-
rxmiss
aktív tag
ez egy orok problema: a jatekok legtobbje rosszul van optimalizalva es/vagy rosszul is skalazodik a magok szamaval. hiaba teszel ala sokmagos procit, ha az adott jatek mondjuk csak negyet tud kihasznalni belole. ezert volt durvan fogalmazva kevesebb magas orajelu mag jobb jatekra.
hulyen hangzik, de letiltva az egyik ccd-t lehet h jobb eredmenyt ernel el, mert akkor egy L3 cache tartomanyon belul maradnal es az osszes felveheto teljesitmeny kevesebb mag kozott oszlana el, szoval lehet h magasabb orajelen is tudna jarni az osszes mag, de ezt ki kell probalni, jateka valogatja.
bar allitolag a win utemezoje mar eleg okos ahhoz h megfeleloen hasznalja a procidat. amikor a 3900x es a 3950x megjelent, akkor azert voltak erdekes esetekamig nem kell a kakao, akar eco modban is futhatsz, mindenre eleg egy leszedalt 5900x, de egy d15 mellett nincs jelentosege.
persze pl egy videoenkodolas eseten ez mind nem igaz, azok szepen kihasznalnak akar 32 fizikai magot is, ha nem a gpu-ra bizod, a tomoritok is ugyesek ebbol a szempontbol, a forditok is tipikusan, stb stb. szoval ahogy Rowon irta, munkara nagyon jo valasztas lehet.
-
A 2 CCD miatt az 5900X nem az igazi játékra, inkább mindenki 5800X3D-t vagy 5700X3D-t vesz, de mondjuk a 3D cache is olyan, hogy vagy kihasználja adott játék, vagy nem. Igazából ehhez én nem igazán értek, csak próbáltam valami tippet adni.
Munkára mindenesetre jó kis proci. Rendereléshez vagy virtualizáláshoz biztosan bivalyerős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest