- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
Egyelőre semmi konkrétum. Jelenleg csak néha játszok rajta amikor épp rám jön. Cyberpunk, Hogwarts, Baldur's Gate, stb. Főleg netezek, youtube-t nézek, zenét hallgatok. Doksikat szerkesztek. Home Office-ban remote-n keresztül vezérelek pár ezer gépet.
Régebben vágtam filmeket. Csináltam játékvideókat is és azokat is szerkeztettem. De ilyesmit már évek óta nem csináltam.
Jelenleg nem használom ki a procit, de úgy vagyok vele, hogy inkább ne használjam ki két évig mintsem hirtelen kelljen valamire és szenvedjek egy kisteljesítményű procival. Meg én szeretem kb tíz évre venni a gépet. Ez a proci meg még tíz év múlva is bika lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged