- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Ez teljesen jó, ezeknél a prociknál nem fogsz sokkal kisebb hőmérsékleteket látni.
DE!
Nekem egy 9800X3D van, amit korábban egy TR Phantom Spirit 120-as, dupla torony hűtő volt rajta, idle 50 fok környéke, terhelten 60-65 fok (játék), teszt alatt (folyamatos 100%) viszont volt, hogy már a proci védelme vett vissza, azaz 90-95 fok körül járt.
Ez alap procinál volt 165W TDP-vel, ahogy alulfeszteltem (-20 all core), teszt alatt már csak 85 fok környékén volt a max ugyanúgy.
Lecseréltem egy Arctic LF III 420 Pro-ra, és idle kb 2 fok az eltérés, teszten terhelve viszont 85 fok helyett 70 fok környékén megáll, játék alatt meg max +3-4 fok a különbség az idle képest. Kapott még egy kis alulfeszt (-30 all core) és teszt alatt 65 fok környéke, játék alatt meg 1-2 plusz az idle képest (igaz nem túl CPU igényes játékok) a VGA sem egy kazán (9070XT)Van egy 5800X-em is, annál az a tapasztalat, hogy a hőmérséklet hirtelen jumpol fel/le, korábban egy Alpenföhn Brocken 3 volt rajta (5 hőcsöves 2 ventis), és mivel amúgy is pasztázni kellett már, ráraktam a fent említett Phantomot (7 hőcső), és pár fokot nyertem vele, de annál a procinál is azzal tudtam sokat hozni, hogy alulfeszeltem azt is (korábban nem volt), ez alatt viszont egy jobban melegedő 3070Ti van.
A másik, hogy rohadt sokat számít a ház, annak a zsúfoltsága, szabad légáramlás és annak ereje stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Lightyear - befektetési app
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest