Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én anno sok tesztet megnéztem ott legtöbbször az X volt a győztes mikor a hűtőt is leszedtem elvolt rendesen terülve a paszta,a borsószem dolog az viszont már nem úgy terül az annyira nem tökéletes.A kenős dolognál meg azt mondták,hogy a légbuborék dolog csak egy tévhit volt szóval kenés vagy X
A szétkenős dolog amit írtál a szétkenés javára hozott hőmérsékleti előnyt?Szétkenni a hűtő alján nem kell semmi sablon csak rákenem vékonyan és kész?Éjszaka azért valamennyivel jobb idő volt most meg már nincs olyan meleg csak a nagyon csúcs melegben volt ennyi a szobában.Muszáj volt kibírni a légkondi még késik....
Ezzel az undervoltolással nem veszít teljesítményt a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 216x Fekete! Ingyé MPL!
- FSP Vita GM1000 gold 1000w tápegység bontatlan 10 év gyári garancia
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest