Hirdetés
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én anno sok tesztet megnéztem ott legtöbbször az X volt a győztes mikor a hűtőt is leszedtem elvolt rendesen terülve a paszta,a borsószem dolog az viszont már nem úgy terül az annyira nem tökéletes.A kenős dolognál meg azt mondták,hogy a légbuborék dolog csak egy tévhit volt szóval kenés vagy X
A szétkenős dolog amit írtál a szétkenés javára hozott hőmérsékleti előnyt?Szétkenni a hűtő alján nem kell semmi sablon csak rákenem vékonyan és kész?Éjszaka azért valamennyivel jobb idő volt most meg már nincs olyan meleg csak a nagyon csúcs melegben volt ennyi a szobában.Muszáj volt kibírni a légkondi még késik....
Ezzel az undervoltolással nem veszít teljesítményt a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest