- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_boy
tag
válasz
JoolsNOS #1945 üzenetére
Az a gond, hogy hátul csak 1 db 8 cm-es + 1 db 7 cm-es venti fér el. Mondjuk a nyolcas a hetes helyén elfér, csak máshogy kellett rögzítenem. Majd megnézem hogy befér-e valahogy oda nagyobb venti. A procival egy magasságban egy 12 cm-es venti az oldallapon, az segítene? Mert akkor valahogy vágnék lyukat az oldallapra.
-
T_boy
tag
válasz
JoolsNOS #1943 üzenetére
Alapvetően semennyire sem szellős.
Ezért, elől van egy 8 cm-es venti az befelé fúj. Hátul két db. 8 cm-es venti azok kifelé fújnak. Az a gond, hogy az idle 48 C°, terhelve max. 62 C° ez levetett oldallappal mért érték. Most, fent van az oldallap így 53-55 C° körül mozog idle, terhelve meg szerintem megint eléri a 70 C°-ot, de ez csak sejtés, még nem próbáltam. Fanmate2-ről ment idáig a hűtő, de most közvetlenül járatom a cpu hűtőt, mert így gyorsabban forog (kb. 100RPM-mel), mint ha be van dugva a potiba, és maxra van tekerve. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az egyik hátsó venti már régi, az nem is fúj annyira, a másik meg alul van feszelve, mert 12V-on már süvít. Elől szintén alul van feszelve a venti, ami a vinyót hűti. Megőrülök, így hogy maxon (1985RPM) jár a Zalman már nagyon hangos.
-
T_boy
tag
válasz
KAMELOT #1932 üzenetére
Újrapasztáztam a procit, egy plasztik kártyát hívtam segítségül. A procit kivettem a foglalatból és denaturált szesszel lemostam a kupakját illetve a hűtő alját. Kicsit javult a helyzet. Idle 48C°-os a proci, fél órás Everest stability test alatt pedig max. 62C° volt, átlagban pedig 59C°. Ez nem rossz ahhoz képest, majd játék alatt is megnézem mennyire melegszik. Esetleg tudnék még ezen az eredményen javítani valahogy? Próbáljak meg picit több pasztát felvinni? Most szép vékony réteg van a hűtő alatt.
-
T_boy
tag
Sziasztok!
A 3 GHz-es Prescottom olyan, mint a kazán. Idle 53 C°, de több órás használat után vagy csak pár perc játék után már 70 C°-os. Az a vicc, hogy egy Zalman CNPS 7700-CU hűti, amit nemrég vettem (használtan) a gyári Intel hűtő helyett. A gyári Intel hűtőre gyorskötözővel felfogattam egy 8cm-es egyszerű ventit. Az sokkal hangosabb volt, de ezt a hőmérsékletet hozta, mint a Zalman.
Újra is pasztáztam a procit. Sima, noname paszta volt kéznél, azt kentem fel, szerintem nem sokat. Fülpiszkálóval amilyen egyenletesen lehet felkentem a cpu-ra. Itt olvasom, a plasztik kártyás megoldást + a közepére pöttyintéses "módszert". Szerintetek ha újrapasztázom akkor jobb lesz a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest