Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NSX82

csendes tag

válasz zsolt1129 #1396 üzenetére

Szió

Egy barátom a 6600at ajánlotta szintén, az nekem, ár/érték/teljesitmény arányban is bejött, de azrét kiváncsi vagyok mások mit ajánlanak..

De amúgy igen, procit kb azon az áron szretnék ami a 6600 ára, +-15-20000 ft.. (Inkább plusz gondolom :D )

Én azt hallottam h ezek a procik már nem annyira sok hőt termelnek és kevesebb áramot is vesznek fel..
    ez nem igaz?

Köszi

Üdv.: NSX

• NSX82

csendes tag

Sziasztok

Számitógép épités előtt állok. kb 3-4 éve nem raktam össze számítógépet. :D Ami tuti h már gyakorlatom nem sok van benne. A fizikai összerakással nem lesz gondom azt hiszem... viszont mindneképpen négymagos procit szeretnék 2,5-3ghz között ami ár érték arányban megfelelő. Ehhez a szakértők véleményét szeretném kérni, hogy melyik az az intel processor a négymagosak közül, amelyik a legkevesebb hőt termeli (gyanítom a legkevesebb áramost is az eszi meg). szeretnék a lehetőségekhez mérten halk gépet összerakni, passziv tápon gondolkodom. De úgytudom ezek nem tul nagy kapacitásuak... Vagy valaki tud ajánlani jó kapacitású és (tényleg)halk tápot? tudom ez itt offtopic... Egyelőre a processorra tett ajánlatoknak is örülnék kiindulópont ként.. Van régről 1 Sonic Tower hűtésem, ezt szeretném használni a jövőben is.. A régi P4 prescott procimat 44-46 fokon tudta tartani :) pedig az a proci aztán termelt hőt.. :)

Válaszokat előre is köszönöm
    Üdv: NSX

Új hozzászólás Aktív témák