- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8178 üzenetére
Hát ez a turbóV nagyon jó.Képzeld el hogy biosba állít win alól,nem úgy mint az et.Et-nél ugye belőttem valamit ,de újraindításnál ha bementem a biosba az eredeti bios fogadott,de itt nem.Csak lestem.Belőttem a 3.6ghz-t win alatt,úgy hogy bios alapon volt.Mondom okés,itt is megy a 3.6ghz 1.008-körül,megyek a biosba és belövöm ott a pontos feszeket,és az a beállítás fogadott amit a win alatt belőttem.Csak lestem.Szóval ez egy jó újítás az asus-tól,no meg még amit használok azok az oc profilok,ami eddig max 2 volt asusba,de most már azt is 8-at birok elmenteni.Dropp az egyenlő a nullával,ha llc on.Szinte ugyanaz mint amit biosba adok cpuz-be is,de ez M2F-be is kevés volt.Egyelőre refeket nézem majd meg,mert azok nem egyszerűek.Laphőmérséklet 23 fok,úgy hogy tesztelgetek,de az nb és sb is megfelelő nagyon.40 fok körül vannak.Hát azon kívül hogy kevesebb csatlakozó van rajta,semmi más hátránya nincs ennek a matx-nek.Sok újítás van M2F-hez képest,és teccik nagyon.teszt
Persze mint mondtam nemvalószínű hogy max fsb-be csúcsra tör,de nekem nem is kell.550fsb-t néztem vele lazán bírta.Annál több meg nem kell nekem,de nemhiszem hogy ez lenne a vége.A corsair Dominator ramok az ud3r-be 1080mhz-n 8 perf level alatt else indultak,ebbe meg 6-on megy,és végre lehet finoman feszelni.Megvannak a köztes feszek,stb.Biztos lessz majd rossz véleményem is a lapról,de eddig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tesla topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest