- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8178 üzenetére
Hát ez a turbóV nagyon jó.Képzeld el hogy biosba állít win alól,nem úgy mint az et.Et-nél ugye belőttem valamit ,de újraindításnál ha bementem a biosba az eredeti bios fogadott,de itt nem.Csak lestem.Belőttem a 3.6ghz-t win alatt,úgy hogy bios alapon volt.Mondom okés,itt is megy a 3.6ghz 1.008-körül,megyek a biosba és belövöm ott a pontos feszeket,és az a beállítás fogadott amit a win alatt belőttem.Csak lestem.Szóval ez egy jó újítás az asus-tól,no meg még amit használok azok az oc profilok,ami eddig max 2 volt asusba,de most már azt is 8-at birok elmenteni.Dropp az egyenlő a nullával,ha llc on.Szinte ugyanaz mint amit biosba adok cpuz-be is,de ez M2F-be is kevés volt.Egyelőre refeket nézem majd meg,mert azok nem egyszerűek.Laphőmérséklet 23 fok,úgy hogy tesztelgetek,de az nb és sb is megfelelő nagyon.40 fok körül vannak.Hát azon kívül hogy kevesebb csatlakozó van rajta,semmi más hátránya nincs ennek a matx-nek.Sok újítás van M2F-hez képest,és teccik nagyon.teszt
Persze mint mondtam nemvalószínű hogy max fsb-be csúcsra tör,de nekem nem is kell.550fsb-t néztem vele lazán bírta.Annál több meg nem kell nekem,de nemhiszem hogy ez lenne a vége.A corsair Dominator ramok az ud3r-be 1080mhz-n 8 perf level alatt else indultak,ebbe meg 6-on megy,és végre lehet finoman feszelni.Megvannak a köztes feszek,stb.Biztos lessz majd rossz véleményem is a lapról,de eddig nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BMW topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest