Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7004 üzenetére
Most nézem akoska mit csináltál.Na az már brutális.Nem semmi.
Van kraft rendesen,az biztos.Nem tudnék olyan dolgot amihez ennyi teljesítmény kéne.Jó tudom elindítassz majd ,konvertálást,játékot,stb,még vagy 5 alkalmazást egyszerre és menni fog mind,gond nélkül.Ez ok.De hát ki csinál ilyet ált.Csak úgy véletlen.
Na jól van,persze tudom én milyen ez.Jó ha van tartalék és nincs miért izgulni,hogy kevés lessz az erő.Télen vagy tavasszal azon leszek én is szerintem.Had legyen már nekem is tartalék rendesen,no meg csak nyugodtabban fogok aludni. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #7004 üzenetére
Bátor próbálkozás!
azért hagyd élni is néha azt a procit
igazából tudod mit figyeltem meg? , de ezt valaki már írta (Azt hiszam Zájec) az uncorral nyersz legtöbbet, attól tud gyorsulni látványosan a rendszer. Az órajelnél nem vettem észre brutális gyorsulást olyan 3,6-3,8 felett. Pedig van az én proccomban is kakaó
Mivel a 4Ghz olyan "sablon " órajel és azt szinte mindenki kiteszteli kíváncsian várom mennyin tudod majd kihozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest