Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Nah én meg csak nézegetem még utoljára ebben a lapban, hogy hogy megy, csak hogy legyen viszonyítási alapom az új lapomban.
E8200@3800@1,28v -
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Én most is azt mondom érezhető a 4 mag de egy jó wolf többet ér még ma általánosítva.Persze ha valaki kihasználja és rendszeresen több program fut,vág,tömörít stb akkor megéri.Általánosan erősebb gép a többségnél játékra kell max,ott meg talán van 2-3 játék ami a 4magot kihasználja.Én még néha napján hd filmeket is tömörítek és azért is vettem anno egy jó kis q9550-t,de csak visszaálltam a wolfra,mert még a hd tömörítésbe se hozott olyan sokat.A corei rendszer az már más.Ott nem egyszerűen csak +2 mag lett.Ott már azért komoly változások mentek végbe.Én kihagyom a quad procit már az biztos,és majd corei lessz.Az még eldől hogy corei5 vagy 7.Várom hogy mit produkál a nemsokára megjelenő corei5,na meg hogy az árak hogy alakulnak majd.Azért ha felteszem 4.5ghz-re-1.264v-on 24/7-be nyomathatom és nagyon hasít minden,de 8x500-on se fog meg semmi az biztos.Se játék se program.A corei is félig meddig csak azért fog nekem kelleni hogy megnyugodjon a lelkem.Az a nyughatatlan.

-
blazsey2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Formula-1
- Autós topik
- Magisk
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk én is gondolkodok jövőre valami négymagoson mert már elég elérthető árban vannak.Egyébként ebbe a szülésnapi dátumba kor szerint talán én is beférek 1972.12.26,mondjuk ez nem március
de legalább karácsonyi gyerek vagyok.