Legfrissebb anyagok
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Ilyet már én is tapasztaltam.
A konkrét okát nem tudom, de én valami olyanra gondolnék, hogy a háttérben futó szolgáltatások/programok jobban terhelik azt a magot, amelyiken kevesebb "lépés" van. Viszont a következő tesztre való váltás az nagyjából azonos időben történik, emiatt a "terheltebb" mag is automatikusan lép a köv tesztre, függetlenül attól, hogy addig hány kör ment le.
Mondjuk ennek valamelyest ellent mond, hogy ez nem mindig van így, tehát sok esetben azonos számú teszt fut le.
De ez csak az én "logikám/elgondolásom".
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 10.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest