- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Kösz mindenkinek!
subaruwrc: két darabom van ebből a cerkából,ha előbb nem is,de az ünnepek alatt biztosan itthon leszek jópár napot,akkor összefuthatnánk egy jegelésre
-
krammerka
őstag
Nah,én meg lehet el se adom a ds3p-t,kezdek beleunni,hogy mindenki a sajátját isteníti,én meg fizessek rá 15k-t pár mhz miatt,egy ud3r lapra,áááááá inkább veszek a fiamnak abból a pénzből vmit
De azért az a valid tetszik amit ma produkált a kis cerka
Sok 8400-es kinlódik már egy ekkora órajellel,és azok ugye 3GHz-ről indulnak,ez meg csak 2,4GHz-ről. -
krammerka
őstag
az reális ár,de ha nekem rá kell dobnom 15k-t a ds3p-re hogy ud3r/p legyen,akkor sose lesz ilyen deszkám,az tuti
Elhiszem hogy jó üzlet lenne 10k-ért beszámolni egy p45-s lapot...........,de én se ma kezdtem,egy buta kis asztalos gyerek vagyok,de azért ennyire nem
Meg aztán ez sem semmi:[link],főleg az eleje a hirdetésnek
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Egy validot csináltam az újjabbik E3200-l:[link]
Kár hogy megszünt a wr lista,ott lenne a helye -
krammerka
őstag
Szép jó estét!!
Tegnap itt járt nállam Lipi,piszkáltuk kicsit a p45-t.Asszem szerzek egy EP35 DS4-et,az nagyon bejött nekem.
Ez meg megy a piacra -
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #7236 üzenetére
Ákos: Te nem változol
:egy hete írtad meg ezt is
-
krammerka
őstag
Ákos,mi van a WR oldallal?
Ott vmi nagy gáz van -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #7101 üzenetére
nem feladom,csak időm kevés,most végeztem a melóval,ilyenkor tuning az kilőve
Sok a lehetőség a ref értékeknél,még nem vagyok képbe,hogy mihez kell nyúlni,ha az egyiket emelem pl..............
Ha megvan az összefüggés,akkor már jobb lesz(vagy nem),mindegy,nem vagyok annyira hülegyerek,csak most nincs rá időm............
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Szép napot!
Ma én is terveztem egy kis pöcsölgetést a "megahercekkel",de csak most bírtam felkelni,szétment az agyam
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #7020 üzenetére
ezen egyébként már én is elgondolkoztam,hogy mi a tökömnek kell mindig új-és jobb,és gyorsabb konfig,amikor 99%-ba a neten lóg az ember...........
Jó persze,az érzés,a filling az ami megfizethetetlen ebbe az egészbe.
Jó dolog az amikor az ember vesz egy zsír új deszkát,procit,ramot.............
Szoktam is mutatni az asszonynak,nézd milyen szép ez a deszka,mondta is párszor :"ez hülye"
-
krammerka
őstag
másik topikban leltem rá(Gorneck23 jóvoltából
) egy EP45-s tuningoldalra,megpróbálok innen is tudást meriteni ezekhez a p45-s csodákhoz...........,berakom ide is,hátha segítség még valakinek rajtam kívűl
Ez lenne......... -
krammerka
őstag
Nem az UD3 szériának van kinyalva a segge,csak ha körülnézel,sehol nem lehet venni normális 775-s alaplapot.G31,EP43 van szarásig a Giga lapokból a boltokban,de az értelmes deszkák eltüntek mindenhol.
És a használt piac pedig képtelen árakat szül ebből kifolyólag.
Az elmúlt két héten egyszerűen nem tudtam venni P35-s alaplapot,mert olyan árakat kértek érte,hogy az vmi borzalom.
Egy közel másfél éves EP35 DS4 hol ér 21k-t?
Sehol............
Nem feltétlen akartam EP45-s szériát,csak ezt azért vettem,mert jó árban jutottam hozzá. -
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Arra gondoltam az "azonos feszen" dolognál,hogy neked a 4GHz megvolt 1,120V-on,addig nekem csak 1,168V a 4GHz.
Ha megemelnéd a feszt 1,168V-ra,akkor tuti rámvernél ezzel a prociddal 200MHz-t.Lipi:Az UD3R ezek szerint egy siker"történelem"............,ha ennyivel jobb mint a DQ6.
Kár hogy nem kapni már seholÁkos: Üdv!
-
-
krammerka
őstag
Nagy a csend ..............
-
krammerka
őstag
válasz
Sziszifeca #6733 üzenetére
Gratula
(Ákosnak köszönd)
-
krammerka
őstag
válasz
Sziszifeca #6730 üzenetére
Jó estét!!
Látom idetaláltál............
,szép eredmény
-
krammerka
őstag
Természetesen ez az én saját véleményem,és nem vitaként szántam,bocs ha úgy jött le.
-
krammerka
őstag
viszont nehéz lenne az elmúlt időszakot visszafordítani,és mindenkivel megcsináltatni azokat a teszteket amelyek a proci "nyers erejét" mutatják.
A táblázat valamikor 2007 karácsonyán indult,és a kezdetektől fogva blend teszt ment.......tom-tol: ez is igaz,de egy tuning nem csak a processzor húzásából áll,csinálj mellé egy rossz ram beállítást,vagy ne is foglalkozz a rammal,csak told az fsb-t............,mennyit fog menni az a procc?
Itt a cél az volt,hogy hozzunk ki minnél többet az adott konfigból,de ez nem csak a procira vonatkozik............ -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest