- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14126 üzenetére
Persze, csak én azt szerettem volna, ha nem körétek, Rólatok!!!
-sztem verjük meg őket, nincs mese-
(#14132) darál0w : Cseszheted bakker..Meghaljuk magunkatBarcika is kapott rendesen. Vezetékesen senkit se tudtam hívni.
Főcske: Jó cucc!!!Lehet, h félreértettem valamit de ezt áramszünetben tudta? Mi lett volna ha áram is van
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14113 üzenetére
mert bosszant,és félreérted, ide is :
(toyone)
Nekem az volt fura az egészben (és érthetetlen), hogy miről szólt az egész!!!!???
Mert akit a tuning érdekel, olvasgasson
akit a giga lapok -szintén tegye
akiket esetleg a kingston ramok..aludjon rá 1et
de..
Itt Rólatok kellett vona, hogy szóljon, benneteket kellett volna bemutatni, s nem rajtatok keresztül másról beszélni..Nem? -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #14098 üzenetére
"Mert ahol a prime hibázik ott a linx stabilnak tünik" -Nálam is ez volt, nem is használok IBT-t (1kutya) Maradt a Prime. Kben meg..szarni rá hogy hibázik vagy sem, ha 24/7-ben magadnak csinálod, használd..Az a legjobb tesztelés és..ki a fenét érdekel a prime stb..ha amire használom, azon nem bukik el..Nem?
(#14099) Arkar: Jól megy 1,2-n. Nálad ez már tuning , nálam meg alulfesz..
Szakítsd szét a száját! -
lipi67
nagyúr
Hőnél azt keresi, hogy idétlen vagyok és lenéztem.
Mondtam cseréljünk..
Napi 10-12 ..értelek.["ez" meg 2004 augusztusában..
] -oda kell ám figyelni, mit tuningol az ember..
(#14091) Dark KillerX: Én legjobban a budin tudok, de kinek a lap, kinek a budi
Nem adnék pénzt érte..(#14092) darál0w: Nem..most fontosabb dolg kerültek előtérbe..
Te! Mi van veled? Ajemdé, asus ... mizu a fogaddal? (rá ne menjen a genny az agyadra)
Kben, persze, korrekt lap, garija is van (ez mondjuk jó), kérdés..minek? Ha tuning akkor van jobb, ha procitartó akkor van olcsóbb
-Én ezentúl ilyen szélszőségekben gondolkodom, s mit látod, az elsőt már el is értem
Na meg a budi lehúzója, ma azt is elértem. Nem mondhatom, az életben semmit se értem el.Lépnem kell. Szép napot és estét, jó tuningokat mindenkinek!!!!
(ha meggondolnád magad , a taxi hajnali 3:45-re jön..-de aluggyááácsak, majd kiköhögöm. Inkább a nyéki kéglire nézzél lassán rá, jó? )
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14087 üzenetére
Aha!!! Gyakorlatilag is, már tudom
_"itt röhög valahol"_Fekete Lacira is gondoltam (az izmosabb mint a g31) de akkora paraszt, meg sokat fogyaszt
Á--Ámd-t nem szeretnék. Balu 940-es procija olcsóért lenne (mondjuk az meg a tuning...) de izmos. Lap sajna kva drága, meg akkor már 3x2giga normális ram..Én..Én nem is bánnám annyira de a lányom ma beszólt: Apa 2 éve jobb gépünk volt..nem lehetene megint számítógépünk..
Mondtam, hogy persze, vegyen.(csak tudnám, h miből vette le, hisz úgy tudtam Ő csak Sims3-on nyomja..-----Meg is nétzem, nem-e egy idegen gyerek él velem napok óta..
(#14088) DigitXT : Hát nem egy "zabababa". Én is lestem amikor 0,736-on boot és prime is hiba nélkül lefutott..
Kíváncsi leszek, mit tuid nálad. Jó összehasonlítás lesz az Extreme DQ6 szempontból is, nekem DQ6-ot alázta az UD3R..
Hajrá!!! -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #14085 üzenetére
Ja! DigitXT vitte a q9550-et P45Extrémbe és azt mondja, a moddolt házam a true2 venrtivel erősebb mint a vize.
-Te! Én már nagyon unom ezt a g31-7400-es combót. Venni kéne valamit de ma számoltam gornival, 190k lenne egy cpu-ram-hűtő-lap négyes
. Annyim nem van rá...
(haverodra pont ma írtam rá, él-e még) -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #14077 üzenetére
UD3R-ben veszítette el a szüzességét, 5 napig volt bent. Nem tetszett ott sem.
p35/6320 simulékonyabb volt. Sztem mára 2xxx-et méltóan felváltotta a 3xxx de köv lépcsőfok a 8xxx, közötte csak sok felesleges HW van.(#14081) Arkar Beteg vagy!
Add el, megveszem. Itt a 7400-es érte. -
lipi67
nagyúr
Se rá fütty, tudjuk nem annyi (jó lenne tudni, h mennyi) oszt' jó.
(#14070) darál0w: Vicces procikhoz vicces bios dukál
Térj vissza a jó oldalra és nem 1üttélned ilyen MSI+AMD szörnyekkel. Ennél a giga lapnál amit most vettem (sztem ilyen minőséget kukázhattam is volna) kevés butább lap van 775 alá (az abit IB9 -es 965-ös lapom alázta..de inkább 100x ez mint ..más
775-ben asus sehol se van. Ok a Re jó de annyi pénzért már ha lapot vesz az ember akkor quadot tesz bele, azzal meg ugye nem ok ..MSI..-detto, Giga..Giga lap köll. Rendesen Giga fan lettem, sose legyen szarbb lapom az UD3R-nél. (kivétel most, bár ez nekem tök ok ) -
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #14059 üzenetére
Ez miatt (meg, hogy nem tudtam kihasználni) adtam el mindent..
(#14067) darál0w: Persze, de attól függ, mi a tesztalany. Én bevallom ezt a 7xxx és 5xxx szériát szarba se nézem. 2xxx is szimpatikusabb, ezek tök felesleges procik..
Csak azért maradt mert elvileg árban drágább mint egy e3300.Azért adtam 18k-t (a jó kis 4,7GHZ-es tuningosért) ezért kp-ba sose adnék annyit, pedig zsír új. -
lipi67
nagyúr
válasz
DigitXT #14057 üzenetére
Ma viszik a laopcskámat is..Tegnap Gaben írt rám, ben olyan 1xű belőnie a teameket. Bakker..x38-ba lesz betéve (véglegesen, most UD3R-ben van)...Sose lesz már jó gépem..
(#14056) darál0w Nekem is volt p35-ös MSI csodám, nem volt olyan szar, egy 4300-as szépen megy benne ma is Szhelyen. No a jótól távol ál..
-
lipi67
nagyúr
Emlékszem Rád, tudom, hogy nem első procid, s nem nézed el, de..1xűen nem hittem, hogy van ilyen. Az 1ik szemem sír, a másik meg..
Mivel terhelt, vid tuti annyi (csak nem szórakozik velünk).A hő durva, de szarni rá, csak..ha szenzorhiba lenne, terhelésnél "befogná 1ik a másikat". Túl nagy az a különbség. Az 58° nem vészes akkora FSB-n, de..a pici fesszel... Ha így megy , 1,3v-on már (vagy akár jóval előtte) nem fogod tudni hűteni..
1re kíváncsibb vagyok. Olyan jó lenne ha jó lenne...Szurkolok és várom a fejleményeket!!!!
(#14051) darál0w
Van itt a kis kuki g31 és az UD3R. (holnap viszik, reggel jönnek érte).
Hűtés nem van..TRUE eladva, csak egy mm vékony gyári van, de most nem is a max érdekelne, hanem, hogy mi a kukim az a proci.. -
lipi67
nagyúr
Én is ezért kérdeztem...
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #13980 üzenetére
Jó döntés..Én már sajnálom a procimat..
Ma elment az UD3R is. Így mindent eladtam.., s nem biztos, hogy örülök. Igaz ez most elég és 143k-t kaptam összesen. A kkuki lap 12k volt, procit (7400 és új) elcseréltem a bitang 3300-ért, tehát azé nem fizettem, ram (667-es ) volt itthon..így maradt 131k. Majd ha váltok, hozzácsapom a g31+ram+7400-et, csak kijön belőle valami értelmes.(#13981) Bagira01: Dúrva!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #13975 üzenetére
50° forró? Everest szerint is 51° ha jól látom..
Emlékszem, mikor Zájeccal toltuk a 2180-ast 75°körül volt szegény télen, igaz csak egy Asus Silent square pro, Neki meg valami Tuning Tower vagy mi hűtötte.
TRUE 800-as ventivel még nem brutal, annyira nem hűthet, ha forró lenne a proci már 60°felett járna, nem?#13973) darál0w : Azt olvastam én is.
(#13974) dime27:
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #13919 üzenetére
Hát..kinek a pap kinek a lehetőségei.
Poén meg..Emlékszel még arra a csajra a kocsinál a házatok előtt!? Az kellett volna Neked dezentorkodni!!!
Nekem az is poén, ha leveszem az oldallapot és nem találom a házban a mATX-es lapot(#13920) kimi02: Ezt én se..Ha majd nem bírom ki ezzel a csodával, megveszem Tőled. Nagyon hasonlak voltak..
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #13909 üzenetére
Itt is vagyok. Nagy eredmény ezzel..neem, de nekem tökéletes. Az UD3R rávert keményen, igaz 80%-ban a droop miat, ez lényegesen többet dooppol. (majd megnézem uazon a feszen is, bár azt TRUE hűtötte..)
Adatok:
e7400
FPO:q922A780
Vid:1,2875
Lap: Giga G31M-ES2L
Hűtés: kaki gyári
ram: 2x1GB Kingston 667-es
[1es opció, vid/bios] -
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #13908 üzenetére
Hát én pontosan ezért nem cseréltem arra. Engem nem győzött meg. HA teljesítmény kell(kellett volna), 4,5GHz 1300körüli ramok és üt. Pihi van. Szépen eléldegélek vele, bejött pluszba:17(cell)+20(Team)+12(TRUE)+64(Q9550) 113K és itt van még az UD3R.(ugy 25k) Remélem ez is hamarosan elmegy. Ha meg váltok, hozzájön a 7400+kigston+g31 ,(30K)
168k-ból meg majd csak kijön ha kell egy alaplap-ram-hűtő-cpu.(#13909) krammerka : Ok, természetesen. Igen, biztos hűti egy darabig, bár ez a gyári hűtők szégyene. (valahogy rajtam maratd 100 éve, nem a 3300-as 7400-es gyárija, ez lényegében egy 2centis alulemez
, de a ház hűvös, ezért is vállaltam be.
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #13906 üzenetére
Mit kell nézni? A feszt, a MHz-et vagy a logo-t?
Az én brutálom is dübörög (g31+7400+gyári hűtő -még csak nem is rézmagos-, meg 2x1giga veszedelmes 667-es kingston) Teszteljem? A gyári hűtőtz nézve, ha kapna feszt a proci, nemhogy az átütne, de a venti alatti borda ráolvadna a lapra.
Ja!! UD3R eladó: [link]
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #13779 üzenetére
Hát azt, hogy nem Ő mondta!
Tudod..ültem itthon, nézegettem a kedvenc brazil szappanoperámat és 1x csak bevillant, hogy .Úr Isten! Eza subaruwrcdezentor nagyon hallgat, csak nem egy xxxxxx -es cuccot akar13 a számjegyek összege , meg csak nem tartályozik. Utána beugrott egy gépkocsimárka is hirtelen a semmiből, s gondoltam, egy 5xxx-es videókari is jól mutatna előtted -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #13772 üzenetére
hát ami jön az az istennek se megy időszak lesz asszem.
(#13773) subaruwrc
Ne is ezen a távolságon múljon már, nem is gondoltam. Egy IC-s vonattuningot megnéznék, az lenne csak az igazi extrém.
Csiripelnek ez azt a gólyák! (vagy verebek ..-a gólya gyereket hozza- , mind1, madár madár)
(#13774) johniee
Jó nagy cerkád van bakker, tuti nem fehér vagy
Meg is lesném.- elbasztam. Úgy értem a cpu-t!
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #13770 üzenetére
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #13766 üzenetére
Elhiszem, itt is lenne dolog.. toyonennal meg ahogy hallom, már nem sokáig játszhazsz, használjátok ki!
Én ..lehet eladom az egészet, van 3300-as cerkám, 2giga 667-es ramom. Veszek egy kuka lapot alá és a különbözetet megtartom télig. Akkorra meg csak lesz valami ésszerű alternatíva. Most..Wow megy csak, én kb semmire nem használom a gépet, s még ára van, addig kéne elpasszoplni. Megy a team kit is, a TRUE, csak..lenne vevő. Szerintem ez ésszerű döntés lenne a részemről. Vagy nem?később meg ha veszek gépet, ehez veszek egy ksi hdd-t, valami kuka tápot , és fillérekből van egy netezős gépem..
-
lipi67
nagyúr
DDR3-as 775-ös lap kellene, valami normális UD3R/P nincs L-es nem ok. RE ...nem igazán. Hol és mi a fene kellene???
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #13700 üzenetére
Itt sincs most, de lentebbre..
(#13701) lizakattila:
Én is ki nem állhatom!(#13702) Főcske : Ügyes vagy! Nálam..
1. kvra unom már
2. Akkorra kb meg kell főznöm
3. A TRUE 12-16db rurós alátéttal ..szar feltenni. Alaplap ki-be..
Meglestem amúgy, a 7400-es van most bent.(#13705) kimi02: Majd látjuk!
" A sör, a bor a pálink
Follyon le a torkunkba
Részegen fekszem az asztal alatt
de valaki újra megitat
alkohol a véremben -édes élvezet
az élet mindíg szebb részegen.. -------erre gondoltál? -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #13697 üzenetére
[link]
Majd ha kérik. Én..Nem érdekel annyira mint egy 3xxx, meg..ha belekezdenék, nem állnék le. Így legalább új marad. Csak vigyék a fenébe, mert hátráltat. Most tettem be, Nem szedem ki, csak ha viszik. Útálok szerelgetni már... -
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13685 üzenetére
Kell a kukimnak! Nem értettél, elbeszéltünk 1más mellett.
Van egy cpu ami pár hetes, tehát garis. Ha eladom leszarom azt, hogy 1,2v-ot vagy 1,9-et kap, a vevő dolga. Miért én gariztatnám? Szája-keze van Neki is. Ha elégeti majd elhajtják. Viszont..Itt a quadom pl. több mint 2 év garival még. Ha eladom egy dezentornak mert sokat ad érte és tudom , megküldi majd rendesen, akkor mondjam neki: Nézd! Itt a garpapír, de én nem adom oda, mert ha nem állok melleted, ki tudja mit csinálsz vele? Lószart. Odaadom és leszarom mit csinál vele.Van itt vagy jó másfél milláért garpapír Iponos, vegyítve. Ha vki akinél van belőle 1-1 vga stb.szól, hogy meghótt, kap egy fénymásolatot arról a papírról amin a vga-ja szerepel, intézze a garfutárt. Érdekel engem, hogy előtte akár mikróba is tette? Nem.
Ezért nem értettem, mire írod. Neked oly mind1, mi lesz vele, gariztatni az új vevő 8ez esetben én) gariztatnám..Ennyi. Kben már tárgytalan. Eladtam. Igaz még nálam lesz, de már kaptam helyette egy 7400-ast.
-na..látod az papír nélküli , pedig 2 hetes. Igaz..(engem nem érdekel) egy Bp-i egyetem rendszergazdája vette oda az egyetemre (elvileg) és persze sose volt ott gépbe...
Az un.öcsém nekiadta a 2180-at az került be helyette.(haverok) Ez meg hozzá. Balszerencséjére a kis IB9-es lapja beszart, így 1 napig se ment a gépe, most itt van. Mivel ehez jó a g31-es is olcsón, és megy majd 4GHz-et alacsony fesszel, elcseréltük, s nem kajtat p35-ért meg nagyobb tápért stb.., hogy a 7xxx is 4GHz-en sétálgasson. Neki csak a MHz a lényeg. Szóval..van egy új 7400-as procim. (igaz, ez se kell, sztem be se teszem a gépbe, megy apróba)(#13692) subaruwrc : Hát..ja. Pedig..dóógoztam vele sokat. Wprime 4725-ön simán megy
-ez tök ok, tetszett-
(#13689) Devid_81 : Jaja.Még holnap megnézek 1-2 dolgot és nálam be is fejezte a pályafutásást..Lehet azért csak be kellene tenni ezt a 7400-at, hátha valami kis brutal. Bár mikor véletlenül beindult a lap (memkezelése szart be), asszem valami 1,275 körüli feszt láttam biosba. Abitnál meg a Vid az adható legkisebb, tehát ez lesz a vid-je, ami nem egy brutal procit sejtet, igaz sose néztem a 7xxx szériát, lehet, hogy tévedek..
-
-
lipi67
nagyúr
Ma a Wprájmoltam..untam, de jó lett:
[5.hely]Csináltam Super PI-t is, de..hiába a MHz, ddr2 kevéske..[4.hely]
Wprime 32 [7.hely]
A valid meg a [9.-re jó]
-
lipi67
nagyúr
Krammerka! Légyszi egy max oc-nek és FSB-nek:
[link] -
lipi67
nagyúr
[készen áll a gép], lassan üres a lakás, ma elkezdem a tuningot..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13653 üzenetére
Kedvesem..Ha én továbbadom akkor nem ph-n, s nem olyannak aki tudja, mi a tuning.
1xüen építek egy gépet és abba teszem bele. Ezért sem sajnáltam 80%-os felárat, mert ha komplett gépbe megy, még a 4870-et is 40k felett tudom eladni..
1xüen egy "igazolás" hogy nem kamionról leesett a cucc. (nem jellemző, hogy ezek a procik meghónának..)- még nálam sem.. -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13643 üzenetére
Ha új mér nincs ?
(#13644) puttputt
Jövhéten tesztelem és utána szerintem vihető lesz. Hát..azt hittem, már meg is hóttad magad!no..mivel eladom, nem fogom feszelni. Most néztem 10x381-en se bootolt bios 1,475-tel sem. (bakker..éreztem hogy ez lesz) Természetesen szuper proci még wr listákon (kva szar mert 10be jegeznek) szeretnék sPI-ben, wprime-ban, piFast-ban 10-be jönni (4600-on kb) de 1,35- 1,4v nál értelmetlen többet adni neki.Tehát a proci újszerű lesz.
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #13637 üzenetére
Köszi!
Vid, ahogy Chaser is mondta: 1,2375V(#13638) Chaser: A garit nem arra értem. Ha meghó..hát elásom. Hanem arra, hogy ha eladnám, s kérdeznék, tudja, van-e s mennyi gari rá. Én azt sajnálom, hogy nem télen lett az enyém. Ha megvárom a telet..akkor viszont el kell adnom a q9550-et, luxus lenne.
(#13641) subaruwrc : Fogok!!! Szarrá fogom teszteléni, de ilyenkor hétvégén, ezek az átkozott törpéim nem engednek a géphez...
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #13634 üzenetére
Sajnáltam. Félt kimenni, a mutija nagyon beteg. Csak ugye..Kell a pénz..
Csinálj már Nekem légyszi új sort a 3xxx-nek. Minden adatot tudsz, s az első 2 opcióba mehetne az 1,2v-os 4250-es, Max OC-t még ne..
Chaser: Tudod mi a jó benne? Ez kvra nem egyszerü ezzel a lappal! 1,425v-on is tudok úgy elbénázni, hogy 4,4GHz-en se boortol.
Persze, majd tiszta fejjel és ha nem a 2 törpe rohangál..akkor kitapasztalgatom. Az biztos, az eddigi legeslegleglegjobb 3xxx-es procim. (amúgy ez milyen idős? Gari van rá még) -
lipi67
nagyúr
Haver ment németbe melózni, eljött elköszönni (krammerka, kopasz akit Te is ismersz). Szó mi szó..berúgtunk.Nemrég ment haza.. Alig látok én is. Nem is kocsmáztunk. Itthon beszélgettünk és legurítottunk 3 üveg vodkát..
-
lipi67
nagyúr
Hogy ne érje szó a ház elejét, bementem a biosba is..
[Vid/bios 3300@4250MHz]
Ma kész is vagyok ezzel az opcióval
Hétvégén törpék, majd hétfőn folytatom.. Lesz ebből még halottasmenet, ha feszt is kapKrammerka/Ákoska légyszi a Vid/bios-ba ill. az 1,2V-os opcióba..
(u.az)Konfigom a régi , proci meg Chaser procija..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #13601 üzenetére
Hosszas kisérletezgetés után (első boot
)
[vid/bios 3300@4060MHz] -
lipi67
nagyúr
Megjött a cerka..szerelek
. Megy vissza a TRUE meg a team kit, CellShock nyugdíjazva egy darabig.
Ha vkinek kell 2x1 giga cl4 es 1000-res ram, szóljon. -
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #13588 üzenetére
Az, hogy 64biten gyorsabb, értelmetlen 32 vs 64 biten futtatva összehasonlítani. Köszi!!!
(#13589) subaruwrc : Értem. Akkor..egy kalappal!
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #13585 üzenetére
4GHz-en mit mutat(na)
légyszi..
_engem érdekelne_ -sajna 32biten vok, én nem tudok..(#13548) Chaser: Most láttam csak! Szuper!!! Teszem is fel a 2 NB-t..
Majd azért adj számlaszámot..bár kedves gesztus, de ingyér nem fogadhatom el.. -
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #13541 üzenetére
Értelek. A teljesítményt nem is vitatom, (mást se), de azt hittem, (ahogy írtad is) 1-2 óra és kb mindent tudsz, mindent kipróbáltál. Igen, pontosan ezekre voltam kíváncsi! Köszi!
Asszem (tuti) van egy 3300-as cerkám!
Remélem, az idő szenved még picit és valamit sikerül alkotnom vele. Az valószínű, hogy meg kell majd tartanom, mert a meleg meg a feszek miatt (persze ha lesz értelme feszelni, nem biztos) nem tudom majd eladni, tropa lesz és 1 hét után alapórajelen se indul majd, vagy éppen 80°-os lesz.. -
lipi67
nagyúr
Ha kíváncsiság, tedd. Ha "csak"gép kell, szerintem se tedd, sőt..már i7 920-at se. Ameddig ezzel lazán kihúzod, jön valami új foglalat (Ipon cikk), s emberiobb árak, új alternatívák, nagyobb ugrások lesznek elérhetőek.-sztem-
Chaser: Hogy félre ne érsd: Hetek óta agyalok, fúrok-faragok. (hűtés). Most itt tartok:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Már belefásultam kicsit, unom és szeretném végre összerakni. Ez eddig nem volt megvalósítható mert nem volt TRUE felfogató Engusz nem tudott szerezni. (ezért is a gyári hűtő a képén, meg a cellShock memók magukban (a teamek ereje most nem kell, felesleges járatni is őket) 1 ventivel nem aklartam visszatenni). sz.j. jóvoltából (ITT IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKI!!!
- ÖNZETLENÜL SEGÍTETT ÉS INGYEN FELAJÁNLOTT EGY KITET-) most végre lesz 2 kitem. Mivel a TRUE miatt (hátlap), úgy is ki kell venni a lapot stb..most 1ből a 3300-ast tudnám beletenni, s még 30°-os meleg se van, majdnem ..ideális. Ezért mondtam. Ha viszont véglegesre pakolom, pasztázom stb.. tuti , hogy hónapokig nincs az a proci, amiért megint megbontanám. Végre..használni szeretném, és nem pakolászni ide-oda. Ezért (is) a sietség..
ui: Ja! A 2 hátsó 38-as nem ismerős?
-
lipi67
nagyúr
Szép napot! Felébredtem. ...Megnézem már, lesz-e procim, vagy sem.
#13499) kimi02 : Csatlakozom. Kihagyom én is, neeem köll.
Chaser: Ha eladnád, holnap postázhatnád. Már úgy se érdekes Neked, nekem meg csak a héten. Rádrohadni persze, hogy nem fog, de ha itt nem tolonganak érte, később apróban se kapsz majd 3xxx-et kereső usertól többet mint a bolti ára, tuning ide vagy oda. Én ha 4-5k-t bukok rajta ..leszarom, lefoglalt, jobb mint a kocsma.. Ha viszont engusztól megjön a plusz TRUE felfogató és végleges lesz végra a gépem..már nem kezdem újra szétszedegetni egy pár teszt miatt. Ha péntekig ideér 20k, ha nem ..később már nekem semmit se ér..
(az első perctől komolyan mondtam a 20k-t kben)
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13483 üzenetére
Gondolom..
Milyen oprendszer is van fent?
feladatkezelő hány alkalmazást futtat?
itt dógozz 1000-rel, és ma meg is lesz az a 11, ha már annyira szeretnéd
-ha van egy 10gigás üres prt. tedd fel a hope/carlosca Xp-t.semmi mást vga driver stb-t se. validolj. Csak a fájlt mentsd, nem kell net. Utána majd folytatod.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13480 üzenetére
Ahogy nézem, kb [ez] a realitás. S nem is a config szab határokat, egyszerüen amit elértél a felett léggel már nem nagyon lehet csodákat tenni. Ilyen volt a 3200-as is. 50-80MHz-et lehetne hozni rajta, többet (léggel) nem.
Viszont a sebesség és stabilitás tesztekben...Ott a lap és ram húzhatja magával előbbre is. No meg az user, ha jól tweak-el.. -
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13478 üzenetére
Wr 12.hely!
Ami még benne van:Super PI 32 : WR3.hely
Super PI : WR 8.hely
Wprime 32: WR 6.hely
Wprime 1024: WR 6.hely
Pifast WR: WR 6,helycpuZ (valid): WR: 5.helye (léggel) ha nem vallos
Ezek a realitások. A sebtesztekhez persze, min 1200-on futó szoros időzítésü ramok kellenek.
Add el, megadom a 20k-t. de csak most..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13468 üzenetére
2 hetet momndtál, letelt. Kár, hogy nem adod el, elégettem volna szívesen
Maga mint proci a 3xxx nem bejövős mert alacson FSB-t tud, szenved alatta a ramom. (nálam alapon be se indult 1 3200-as se).Ha most feladod, még vevő vagyok rá mert holnap úgy is hűtőcsere, s akkor ezt teszem be..(útálom cserlégetni..)
Nyomd a hwbot-ot!!!!
1 hete itt van egy 7400-es, ki se próbáltam.. Nem tudom, hogy miért, de mint proci, 2xxx és 8xxx között 1 proci se fog meg valahogy. Biztos bennem van a hiba. Ha 2180-as lenne, már nyúznám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest