Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12823 üzenetére
nah.
kimérek még itthon pár dolgot, aztán feldobom logoutba személyesként
de így előre ízelítőnek
BOOT : max 173W
100% CPU és 100%VGA terhelés alatt : max 261W
100CPU , VGA pihen : 181W
IDLE asztalon : 98-102W
Netezés közben : max 118W
#12824) lipi67 hát haázhoz tuti nem visznek
ha meg ilyet kamuzol, akkor nemtom milesz
aztmondják majd hívjá' villanyszerelőt
add el a hűtőt, elég rá a gyári
-
MZsoltee
veterán
válasz
hackeeeee #12810 üzenetére
Cpu-Z 1,28V 4GHz mellett 30 perc orthos után nem láttam 50°C-t se!
Szóval abszolute nem!
Jah bocsi Q2-es és annak is a vége mert 21 valahogy 11re emlékeztem.Az 1,2V-os tuning lassan kész, 3762Mhz és sztem jó lesz 3,8Ghz-en nem akart menni0.
És utána megnézzük a vid-et is. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12783 üzenetére
háthanem
csak elkezdenek tesztelni, oszt' amikor töltik fel a képeket, hát hoppá, nem is jo
mellesleg van külön topikja itt PHn is
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12772 üzenetére
proci nem kő neki?
bár azt biztos viszi más is
hétfőn megyek a teloér...lentebb ment az ára
jaaa és áttoltak prémium kategoriába szal 20k lesz....az 5800 meg 50k...és a wifi hibádzik, meg kisebb a kamera...na ennyit nekem nem ér meg
#12773) bzs73 így van. nem vagyunk...bár AMDvel én is így álltam,aztán mégis
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12736 üzenetére
simán.
mellesleg megkérdeztem bnő apját, mer' ő méregetett, hogy van e enki otthon. aztmondja melohelyről hozta, de most nem tudja elhozni, de (idézem) mennyé' be a ZÉMÁSZBA oszt' adnak. csak igazolvány kell nekik
szoval bemegyek, rákérdezek oszt' mérek, oszt' jovan'.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12712 üzenetére
Eladod 1ütt.(proci-lap)
Veszel egy p45-öt olcsón, meg egy 2xxx vagy 3200-est. Játszol vele kicsit és beleszaladsz egy olcsó yorkba. Eladod a kis procit, a maradék zsét (mert ugye marad) hozzácsapod és veszel egy yorkot..-Tervnek jó, nem?(#12713) kimi02: Mikor majd i7 999-es 40k lesz akkor add el csak. Addig meg elég lesz mindenre
( Én is azt várom..920-as nem kellene, már nem)
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #12658 üzenetére
Én eddig nem mertem megkérdezni, hogy i3-on nem gondolkodtál-e.
Még darál0w leharapná a fejem.
Nálam jelenleg 1v-on megy a cucc, itt 3300-at megy (ennél jobban nem tudom alulfeszelni), ezt idle-be visszavesz 0,826v-ig és azt hiszem 1500ig (úgy emlékszek 10-es szorzóig tudja visszavenni). C1E/C-State van itt.
Ami még tetszik, hogy ez a Biostar lap tuning esetén is ugyanúgy visszaveszi a feszt és az órajelet is.
ITT találhatsz pár mérést a fogyasztásról.
De én se lebeszélni, se rábeszélni nem akarlak, pusztán reagáltam a "gondolkodásodra". -
-
barnam_
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12638 üzenetére
reggelt.
20 környékén mennek az alapdrabok. én ár nélkül dobnám fel, és jöhetnek az ajánlatok
#12640) lipi67 az csak 1 dolog....de van ezermillio dolog ami miatt jobb a minél magasabb fps....különböző hasznos bugok...stb
#12639) hackeeeee szerkez én is vhonnan fogyasztásmérőt sztm...mérnék már én is
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12638 üzenetére
Nos, 3Ghz-n az IDLE fogyasztás ugyanannyi... 375*8-on próbálom... Hogy azért a ramokban legyen kicsi bika..900 Mhz - 4-4-4-18.
Nade, csak a proci terhelésekor lévő fogyasztás az jóval kevesebb. Most prime alatt ~160W a fogyasztás,3500Mhz-n ~20W-vel volt több úgy, hogy 0,99V-t kap. De ezzel minnyá megyek lejjebb még, sztem.
Ugye ezek konnektorból mért adatok.
-
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12626 üzenetére
hát tesztelgess először az tuti, aztán ha nem felel meg az elvárásoknak, majd akkor elég elkezdeni gondolkodni, hogy mi is legyen
#12627) lipi67 persze nem komolyan mondtam
hozzam haza? még a végén megtetszene neki az AMD és rábeszélne...APAAAA!!! de adjuk már el az intelt és vegyünk az árábol 3 AMD rendszert!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12621 üzenetére
Sajna nem ismerem a játékokat, de Aggregátornak igaza lehet, Ő biztos ért hozzájuk. A q9400-es 2,66-on elég volt 4850-hez lazán, ez is elég alapon 4870 alá szerintem. (dmarkokban hiába húztam a procit (csak a procit) érdemi változás nem nagyon volt a vga pontszámban (igaz, nálam sokszor kálvária volt a dmarkok alatt).
Ha a procid 1v körül megy 3,4-3,5 Ghz-et..szerintem az 4870 alá tuti elég. Ha meg olyan a játék, hogy kevés lenne, gondolom akkor a 4870 is kevésnek bizonyulna.. Persze ezt csak gondolom, sajnos valóban fogalmam sincs...(#12624) darál0w:
Ez fájt! Először mobilbudi, utána új szemek, meg idegrendszer..Ja..és persze egy új fej is kellene majd neki, mert ha megtenné , azt meg én ütném szét
Komolyan: Bőven sok az is amit így gép előtt tölt, pénz sincs notira, s a fontossági sorrend is más... Majd menj már ki a búzára elé, vidd haza, nyaraljon már egy kicsit Nálad!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12613 üzenetére
Szerencsére ilyen problémákon nem kell törnöm a fejem. (A fiam Cod-ozik s ennyi). A proci meg 0,88v-on megy..
(#12614) darál0w: Tűzre vele!!!!
(#12615) hackeeeee: Biosban próbálj egy 200-as FSB-t a legkisebb fesszel, s mentsd. HA meg játszol, legyen egy másik bika beállításod.
(#12618) hackeeeee: Persze, jogos. Szerencsére nem egy játékfan család, illetve a törpe haverjaival játszik, s azok a gépek erősen korlátozottak e téren, így ő se nyomja az új játékokat, inkább régebbieket a heverjaival. S igen, ha kell a szufla akkor Go és jön a 4,5GHz, ami quaddal azért ütős. (sose jön kben mert nem kell..de a tudat, hogy ha kéne jönne..)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12615 üzenetére
nálam VGAnál ugye van ez az IDLE mod, van a 400/900UVD és van a normal, ami az én esetemben a tuningolt normal 830/1300. ezzel én így szépen elvagyok
100W, az meg nem is olyan sok végülis...jo az!
C1E/EIST hatékony, csak olyat nem tud csinálni, amit a proci se tud...AMDnél a kicsi minimum szorzo miatt megy ilyen jol szvsz.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12602 üzenetére
P45ösömet vitték el 23ért, de olcson adtam
ilyen lap, mint ami nekem van, szal ddr2. ez 17-18k. persze uj, de van PHn is fent aproba.
620as athlon meg 22k. az uj. de lehet itt venni PHn 2 illetve 3 magos phenomokat, amikben lehet aktiválni a +magokat, vagy athlont is. 2 vagy 3 magosat, amit 4 magossá lehet varázsolni, vagy 4 magost, amit phenommá lehet alakítani
na ne legyé' ennyire lusta
dugdoss és mérj. mint egy igazi mérnök
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12598 üzenetére
ha nincs rá "székság" (
) akkor alulfeszeled és kicsi orajel, oszt' jonapot. ha meg kell , ameddig játszol vele, hát megrántod...nem nagy cucc
vagy AMD és a csoda c'n'qwin7 julcs, meg mondom...egyszerű...kerítessz egy elsőévest, és elmagyarázod neki, h az neked kell. kap érte 1 sört
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #12587 üzenetére
Én is 770eset vettem, mint látod és DDR2es. szépen megy
nemtom , hogy mennyit kapnál érte, de tuti, h kijönne belőle egy 4magos Athlon amiben fel is tudod oldani az L3at
notira biztos nem váltanék...
ha meg megoldod okosba, vmi skot ajánlattal, mint bagira, akkor meg még tuti, h keresel is rajta
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12497 üzenetére
Szép lesz, majd meglátod! A HDD tartókat vágom ki, kell a hely a 14-es ventiknek. Ma meg is csináltam félig (a gép ment miközben fúróval-hidegvágóval adtam neki ..)
Majd megmutatom, bár szar a teló képminősége, de a különbség látható lesz!(#12498) sz.j: NB? Milyen? Kben jó Neked! Én meg itt rendelgetek 30k-ért, Te meg dúskálsz benne..
(#12499) kimi02: Szarozik, mi? Nekem 200jött elsőre, de a 197-ért szenvedtem, alá meg 1x sikerült menni 196-ra..
Nem erre tervezték, azért érdekes játszani vele..
É mennyi a min fesz amin prájmolni tudod? -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12493 üzenetére
Ez a Himuro inkább rezgéscsillapító-hangelnyelő. Csuda, hogy nem melegedig fel jobban a hdd benne. Persze, nem lepett meg, hisz ha egy hőt termelő kütyüt bezárunk valamibe..
Se rá fütty, újabb kihívás. Fog ez még hűteni!!! (megszerkesztem)
CM-et néztem, engusz azt mondta, hogy szuper, de nem kell nekem kincses ládika a gépbe. Meg 3 HDD se, így felesleges, akarom mondani (bocsi, Szegedet elfelejtettem) fölöslegös
-Kben fura, Mindent ö-vel mondtam, de kiszurtak ám rögtön..Majd rájövök, mi e és mi ö. Asszem lassan lépek aludni..
Jó éjt! -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12491 üzenetére
Ha a 2 gyereket raknám a dobozba, nyugodtabb lennék. Nem hívod el őket nyaralni. Ok, kicsit hamarabb mennek, na bumm
Én se! Sőt..Sose értettem minek vezérelgetni. Alaplapról sose tettem. Hőérzékelős 38-as ventijeimet is rögtön sterilizáltam, derektbe kötöttem a kis bizbasz (érzékelő) meg ment a kukába
Hangjuk..na az van nekik (a 2 120*38-as impotensemnek), de se rá fütty. HDD keret se izgatott soha, csak most ugye alulról kiszem az egész HDD keretet, felülre kerül, s így kellett valami. Ez meg tök nehéz, szögletes, 1xü mint a szög, pont nekem való. Szuper is! 4°-ot nyertem is vele, kár, hogy pluszban
(nem vicc). Azért ez is fél siker ám! A hűtő hideg, csak a hdd meleg benne-ez is igaz
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #12482 üzenetére
Gyerekleke beleöntenék a kakaót
---be is b@szna, de akkor sem jó, Bogim szeleburdi..
Na: A nagytoronyban elől alul va 8 vinyónak hely. Azt kivágom és kap egy panelt-merevítőt belülre, arra megy rá a 2db 14-es. Teljesen keresztbefújják az egész alaplapot így. Besegítenek a VGA hűtésbe, nb-nek, lefujják a ramokról a hőt, s nyomják a Thermalinght Utrámra is. Azon meg lesz a 2db 12-es. Hátul (alul) egy 120*38-as szívja ki a szutykot. Ez van alul.
Felül van a Himuro, benne a hdd. felette egy 12-es ADDA. felettük a Zalman ventiszabályzó, s a felett meg a dvd. Felül is kap hátra egy 120*38-ast.
Ez a terv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged