- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #18128 üzenetére
Lehet, h kéne vennem egy másik lapot(valami p35-öt) amit támogat a setfsb, de egy ilyen kis csíra prociért új lapot venni
A mostani lap is bírná még 580Mhz-en is csak a proci nem akarja az igazat, talán win alól még lehetne 3-5Mhz-et javítani. Mondjuk már ez is több mint amit vártam
-
N_A_S
veterán
válasz
darál0w #18078 üzenetére
ASRock..
azért bekérdezhetne az 1156-ba is, ott már nem biztos hogy olyan jókat hallana róla. Azon is csodálkoztam hogy a világ kockája már ehhez a gyártóhoz is a nevét adja, de ezekszerint tényleg komolyan gondolják hogy a felsőbb kategóriákba lépnek.Az ilyen marketinget elhagyhatnák, amikor 180-as BCLK körül lehal a lap.
Btw alaplap, akkor már inkább Giga (netto):
GIGABYTE Alaplap S1155 P67A-UD3 26 590 Ft
GIGABYTE Alaplap S1155 P67A-UD3P 33 550 FtÉn is gondolkoztam a Sandyra váltáson, de lehet csak egy i5-750/760 lesz belőle.
Jövőhéten viszont érkezik a Ninja 3 remélem -
válasz
darál0w #18056 üzenetére
az i7-esek sztem inkább most várnak az X68-ra.
mondjuk én előtte kipróbálnám a SB-tinteléknél okosak dolgoznak.
szeretik a pénzt.
amig készül az X68,eladnak jó sokat a SB-ből.
ami valljuk be jól sikerült.
vmit nagyon jól csinálnak ott.messze van még a megjelenése,nem nagyon fogsz róla tesztet látni mostanában.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #17921 üzenetére
Elmentek hozzá a szoftver ABC-ből a megfigyelő szart telepíteni. Közben..én csak felhívtam, hogy mi a szitu. 1 napot kért. Felhívott, hogy ok. Majd Kegyes elmegy hozzá kedd körül, kiszerelik és rendben, cseréljük el. Lényeg: Tudja mit kap és felőle mehet. Most, hogy pár nap ide vagy odan nem számít már. Remélem minden rendbe lesz. Ezért is mentem el ma a majd 2 éve eladott OCZ Reaper 1150-es ramjaimért. Rev.1-es modulok, 1300-at mennek. Most már azok vannak a gépemben.
-
-
kop8
őstag
válasz
darál0w #17803 üzenetére
órajel lett volna a cél, de ez nem sok
nemhiszem hogy ennél tovább tudnám húzni.
Az lehet a gond hogy itt már 4magot kellett hűteni a régi procinál csak 2ment, így hiába vettem jobb szivattyút ugyn annyi volt a proci hőfoka meint régen....
Mikor lessz valami új amd proci a mi teljessen más mint a mostani phenomok?
-
enemy107
senior tag
válasz
darál0w #17699 üzenetére
Elhiszem ugyan olyan tulajdonképpen mint az 5400-ánk, annyi a különbség hogy azt meghajtod így, és mindenki örül, ez meg mégiscsak egy alap 1066-os, 3 Ghz-es proci,annak meg ez nem nagy teljesítmény.
Hűtőt cseréltem rajta, most TX3-al hűtöm, jobb a TX2-nél sokkal. A lényeg, hogy a magok hőfokát max 60 fok körül kell tartani, mert 65 felett hibázik a proci. -
válasz
darál0w #17672 üzenetére
relativ,hogy mi drága.
közepes tuniggal biró i7 920-t olcsóbban veszel,mint egy közepes tuninggal biró Q9550.Na én pont ezért nem vennék Q9550-et. akkor vagy 1366,vagy egy olcsóbb 2 magos is jó.akár egy tuningos E5200 is ,de nem határolódom el továbbra sem egy E2140 procitól sem,3GHz-en mindegyik megy.nem rég is olyat használtam kettőt is. -
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #17642 üzenetére
Hidd el az a feles szorzó sokat segít, főleg 500Mhz körül. A lap kevesebb feszt kér és könnyebb stabilizáni, persze ha a szarul megy a proci akkor tök mind1
(#17643) MontyCrew: Nézelődj itt, igaz csak szintetikus tesztek, de ahogy nézem léggel nem mennek valami fényesen
-
válasz
darál0w #17549 üzenetére
egyébként tényleg jól néz ki.
team-éknél azért adnak a megjelenésre is a tuningos kategóriában.én még sosem vettem ugy ramot,hogy hűű de jól néz ki és kell nekem
#17550 tom_tol : én is láttam,hogy milyen párositás.
először kicsit meg is lepődtem,hogy jól mennek együtt.
eddig jól vizsgáztak. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #17524 üzenetére
Míg nem adom el a 8500-öt, addig nem tudom, hogy buktam-e vagy sem, de hasznom még sose volt semmin..
Ill. a q9550-en, mégis bánom..(#17525) Bagira01: No, nem is tudtam. Mesélj csak! Mik a tapasztalatok?
Én kben az i-s szériát úgy értettem, hogy 1et összerakok és nem nagy tuning cél, hanem az, hogy érezzek valami olyasmi erőt, mint a q9550-nél éreztem úgy 4,5GHz környékén.. -
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #17508 üzenetére
Na ja léggel nem is rossz ár 83k-ért egy ilyen prockó
Lapok is elég jó árba vannak(50-60k), de x58+i7 920-hoz képest drága
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #17505 üzenetére
Nem lesz itt semmiféle szandi, max nyáron strandpapucs. Nem fogok én extraszuper lapot venni, hogy egyáltalán pöckölhessem a prockót a pci freki füstig húzása nélkül. Időm meg amúgy se lesz rá. Most még 2 hétig próbálok vmi konfigot összerakni, ha nem hát nem asztali gép már közel egy fél éve nincs(egybe) szóval akkor belenyugszok és élem tovább szürke napjaim
-
Bagira01
veterán
válasz
darál0w #17499 üzenetére
Áá dehogy, azzal nem sok értelme lenne
. Lga1366+i7 920-950-ig van tervbe vmi, meg hozzá egy adag vga aztán pár 3dmark teszt e-penisz növeléshez, aztán vissza a hardverapróra Még valami emberi táp is kéne hozzá de azon egyelőre nem agyalok, csak ha megvan a többi cucc.
(#17500) Boogie33: Ha nem nagyon vágod a tuningot akkor sztem elég a 945 is, aztán ha belejöttél még mindig lecserélheted 955-re, ha nem elég.
-
-
Boogie33
senior tag
válasz
darál0w #17494 üzenetére
Tuningolni nem nagyon akarok(mert nem tudok)
,de az asus lapokon vannak előre beállított értékek a BIOSba azt esetleg benyomom de igazából az volt a kérdés hogy az ár különbség meg-e éri a BE-t és hogy a 945-t is lehet-e pár száz Mhz húzni ezzel az előre beállított értékekkel.
-
N_A_S
veterán
válasz
darál0w #17399 üzenetére
gondolom nála is "hihetetlen kategória".
szvsz nincs benne semmi egetrengető. 1.4V-on volton nekem 4GHz-t ment a proci 12*333-on. Annyi hogy ennek kevesebb fesz kell, de a maghő nem nagy cucc pont a fesz miatt, mert ez a kettő nagyban összefügg.
nem mondtam hogy standard cooler, de egy AC Freezer 7 Pro is tudja ezt ilyen fesz mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest