- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dReFiX
senior tag
válasz
batai15 #5717 üzenetére
Sajnos ez nem bf, itt sok gyakorlás kell mire legalább hátba tudsz valakit lőni
De pont ez a jó benne, hogy szépen kijönnek a tudásbeli különbségek. Hobbi multizáshoz jobb egy BF mert több a sikerélmény [könyebb a célzás stb.], mert CS-től egy CoDon és BFen nevelkedett player agyvérzést kap
-
Jim-Y
veterán
válasz
batai15 #5717 üzenetére
Amugy van spawn protection, amikor lerak akkor x másodpercig (ez rajtad mulik) nem tudnak lelőni, én például szinte sose halok meg így, csak úgy, hogy nem nézek körbe amikor spawnolok, és valaki a hátam mögött már rám vár, de ugye ez is az én hibám, hogy nem nézek 360 fokban körbe. Az sokkal többször van, hogy nem tudom ellőni a spawnloló embert, mert van protectionje, ő meg ugye tud lőni, ilyenkor van az, hogy én lövöm, de átmegy a golyó, mert még van védelme, ő meg már lő, de nekem ugye nincs védelmem, ezért meghalok
-
Slystyle
őstag
válasz
batai15 #5714 üzenetére
Hát nem is olyan könnyített ADS shooter, mint manapság minden FPS. Recoil, spread control-hoz rengeteg idő kell, hogy kitanulja az ember. Nézd meg pl. az AK-t egy falon, hogy csak nyomod a bal klikket és majd meglátod, hogy egy tárból miért nem "adja be".
Először nekem is rettentő szokatlan volt (Crysis2/3 után), de tudtam, hogy nem is lesz egyszerű, mivel anno 1.6 az ment LAN-on, volt némi elképzelés, hogy mire számíhatok majd GO-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest