-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Igen, és igen(próbáltam azt is)
Újabb érdekesség monitoron (144hz-es) 70-73 fps-el indul a játék, kihúztam a monitort, bekapcsoltam az erősítőt és TV-t ami 60hz-en megy, és a játék 30FPS-el indul. Alt tab ott is megoldja. Olyan mintha valami késztetné, hogy a frissítési frekvencia felével induljon.
In game vsync kikapcsolva, mindig is ki volt.
Ha átteszem a játékot windowed borderless-be akkor egyből jól indul, ha visszaállítom fullscreen-re kilép belép ismét 70-73fps.Gondolom guftabi96-nak 60hz monitora van, és azért volt neki 30fps cap.
De nálam nincs fent az xbox app hmmm, le kellene töltenem, hogy ki tudjam kapcsolni?Bssza meg, és igen megoldotta a dolgot, letöltöttem az áruházból az xbox alkalmazást végigkattingattam a hülyeségeit, és a végén a beállításokban kikapcsoltam a rögzítést, és most egyből úgy indul mint tegnap..
Köszönöm a segítséget guftabi96
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest