- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Miguel
csendes tag
Ami szintén idegesítő, és erről ti talán már megfeledkeztetek, hogy a ''jobb'' játékosok, ahelyett, hogy segítenék a kezdőket, a remek f10 poénnal szórakoznak, meg anyáznak, ha valaki valamit nem úgy csinál, ahogy kellene. Ha valami, akkor ez eléggé demoralizáló. Élénken él bennem az az eset, mikor az aktuális fregkirály egy folyosó túloldalán állt, velem szemben, közöttünk az ellen, akire ő megeresztett egy hosszú sorozatot. Teljesen véletlenül ugyan, de engem is elkaszált... Nem is lett volna ezzel semmi bajom (hiszen megkapja a büntetést
), ha nem kezdett el volna ott anyázni, hogy minek állok elé (sic!). Arra, hogy talán neki nem kellene összevissza lövöldöznie, azt a választ kaptam, hogy mi ugatok, én láma, mikor nekem csak két találatom volt, neki meg húsz...
(Azóta általában az ellenkező oldalra állok, és keresem)
-
Miguel
csendes tag
No, némi incselkedés után: van valami oldal, ahonnan le lehet tölteni az összes mapot, meg a tartozékokat (hangfájlok, ilyesmi)? A hivatalosakra gondolok, már ha létezik ilyesmi. A másik, hogy állítólag léteznek szkillfejlesztő pályák, amik szintén érdekelnének (szerénytapasztalatom alapján Flameus is vágyik ilyesmire
). Megköszönném, ha tájékoztatnátok a magamfajta csíkoshátú kezdőt.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 7
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- OLED TV topic
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged