- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee86
tag
válasz
Lewzke #13357 üzenetére
Én anno még 1k-ért vettem, ennyit talán megért, fél évet játszottam vele, utána jött az orange box update és visszatértem nonsteamre, mert egy darabig még voltak nem OB nonsteam serverek.
Most néha játszom vele, de már csak függőség miatt, mert valami iszonyatosan sz@r lett. És minden egyes updatel csak jobban elkurják.
Nálam a radar bug eltűnik, ha leteszem tálcára a gamet, a skineket már megszoktam, de van egy "jobb" bug, legalább is nekem jól jött, nem látom a füstöt, csak nagyon ritkán. Párszor már kaptam is érte bannt.
-
zolee86
tag
Sziasztok! Valakinek sikerült már megoldani a kifagyást: Client Timed Out/No Steam Logon?
Nálam már két hete csinálja, most már 1-2 perc alatt kifagy a játék.Driver frissítést, cache fájlok ellenőrzését, játék ujrarakását már próbáltam
-
zolee86
tag
válasz
Kassadin #13181 üzenetére
A netem szerintem az egyik legjobb mo.-on, a digi lannet, pingem egyáltalán nem magas még külföldi szervereken sem, a falmögül kiugrók 99%-át csak a halálom után látom, és azt pedig nem hiszem el, hogy szinte mindenki elmakkol futás közben 1 hittel, biztos vagyok benne hogy csak nekem tűnik úgy mintha futnának, ennyire szar már nem lehet ez a játék.
-
zolee86
tag
Sziasztok! A legutóbbi ki...szott update óta általában úgy lőnek le, hogy nem látom az emberkét, egyszerűen meghalok és utána kiugrik a fal mögül, vagy éppen szalad oldalra a gyerek és 10 méterről 1 hites fejest ad dezivel. Gondolom valójában azért megáll egy pillanatra és úgy lő fejbe.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mégis mennyire kell állítani a cl_interp, cl_interp_all, cl_interp_ratio és cl_interp_npcs, mert hát hiába 20/10 megás netem egyszerűen laggolva jönnek ki a fal mögül az emberek. Ha a rateket feljebb veszem egy kicsit, az segit, de hát a legtöbb szerveren nem engedig 35000/66/66 fölé.
Ja, és meg egy kérdés az fps-t érdemes maximalizálni, mert nekem ingen csak ingadozik 200 és 400 között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest