- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
Genius007 #9283 üzenetére
Szerintem a vállas nézetre gondolt (amikor magába a fegyver célzójába nézel bele, nem célkereszttel lősz). Hogy CoD-ban nem olyan pontos a sima célkeresztes lövés, mint a vállas.
CoD azért könnyebb, mert tudsz regenerálódni, nem úgy mint cs-ben hogy van x hp-d és ha lőnek rád lemegy... CoD-ban egyszerűen vérzel, fedezékbe bújsz, regenerálódsz és kész... utána folytathatod ugyanúgy tovább...
-
nike_
addikt
Ti hanyas célkereszttel szoktatok játszani?
-
nike_
addikt
válasz
Csabee. #8425 üzenetére
Feltörték a szervert, gondolom felrakott valamit valaki, és mindenkinek az lett a neve hogy PhOtOsHoPpEd!, és senki sem tudott mozogni - eltűnt a billentyűzetkiosztás. A képen csak vonalak látszottak. Haveromnak is ugyanez volt, meg a Steam is jelezte, hogy valami nem okés, vmi Hacket, meg az ID-t írt ki, szóval valami babrálás volt itt a szerveren.
De újrahúztam az egész Steamet, meg a CSS-t is, és már jó.
Még 1 problémám viszont lenne: Nem tudok felvenni szervert kedvencekbe. Eddig úgy működött, hogy megnéztem milyen játék megy azon az IP-n, és úgy felvettem. IP alapján eddig sem volt jó (úgy, hogy simán beírom az IP-t és rámegyek, hogy Add). Most már sehogy sem megy.
Na ezt jól megaszontam, de remélem értitek
-
nike_
addikt
Pls help! Sürgős lenne!
Volt egy hacker az egyik szerón, és megváltoztatta mindenemet. Nem tudom beállítani a gombkiosztást, spray-t sem, semmit, még a nevemet is átírta. Újra is raktam a CS-t, de ugyanúgy rossz... Ilyenkor mit lehet tenni?
ps: A spray már jó, de a többi ugyanúgy szar..
-
nike_
addikt
válasz
birozoli7800 #8183 üzenetére
És ez a dobozos verzió vagy csak az acc?
-
nike_
addikt
válasz
phanzetomox #8102 üzenetére
Vagy tunkol és arra szór a fegyó
Ugye felfelé.
-
nike_
addikt
Hali!
Egyik haveromnak lenne egy problémája. Fent volt neki a Source, töltött hozzá magyarítást + szinkront. Aztán pár nap múlva nem indult el a cs-je, azt hiszem ezt írta ki: failure:error:module failed to initialize..
Utána valami read-del volt még probléma, mondtam neki hogy rakja újra az egészet, és törölje le a magyarítást. Úgy se volt jó.
Ma csinált egy rendszervisszaállítást olyan időpontra, amikor még nem volt feltéve a magyarítás. Újra is rakta a cs-t, jó, látszatra faja minden, de amikor menne fel egy szeróra, akkor kikapcsol a gépe!
Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszi mindenkinek
-
nike_
addikt
válasz
phanzetomox #7987 üzenetére
Nyáron Győr mellett leszek, de valószínű a gépemet nem viszem sajna
Bár lehet...
-
nike_
addikt
válasz
parandroid #7898 üzenetére
Na igen.. Bár azt mondják ahhoz képest jól tolom. Ki tudja..
-
nike_
addikt
Én is pár hete cs-zek, most éppen klánt keresek, ha valakinél van TGF, kérem szóljon!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Witcher topik
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest