- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz
csokad #11455 üzenetére
ez tényleg egy szkript csokad
menj fel fpsbanánra és a script-ek közül szedj le egy bunnyt és ugyan ezt fogod találniszerk1:a külön program amiről te beszélsz az meg a hekk
szerk2: mellesleg ha ez neked nem script akkor megyek hátra aztán elásom magam xDXDX
"space +jump; echo csokad's Bunny Hop (I)->SCRIPT<-(/I) Deactivated..." -
h.adam.92
őstag
-
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #11422 üzenetére
ilyen sztem nincs is
mellesleg minnél több tr annál könnyeben megy és ez a 66 csak a priváthekkes droidoknak aggya ugyan úgy a bunny-t mint a peccs előtt...
bár már vannak olyan pluginok amik 100tr-et genyerányak lásd bunny, trikz szerverek.PiciKenny: jólvan de az enyém a legtöbb freg halál nélkül kép, ezek a droidok meg rámfogják h bölléres botok...
-
h.adam.92
őstag
ezaz botozzatok, ugyis ma döntöttem meg a halás nélküli bot rekordomat xDXDDX
link -
h.adam.92
őstag
jól halad a totyik, egyre több embernek van már hekkelős haverja zsííír.
-
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #11372 üzenetére
nekem a játék kinézete egy hangya****nyival előbb van mint a játékélmény
lehet azért vittem végig a crysist is csak 30xviszont ez a rohadt win7 h nem lehet ablakban tolni a cs-t mert olyan mintha a vsync be lenne kapcsolva ez kiéget
4:3-as képarányon megint meg kell szokni... -
h.adam.92
őstag
-
h.adam.92
őstag
na most azé is előkaparom a hdr parancsát
szerk: meg is vok xDXDXXDDX
mat_hdr_enabled 0 konfig mappácskába bemásolcsizzátok és faszányosan nem fogja változtatgatni a gép magátólszerk2:
"To disable hdr type "mat_hdr_level 0" to reenable it enter "mat_hdr_level 2". "
szval 0-ával OFF 2-essel ON. -
h.adam.92
őstag
na nekem ilyen kell
-
h.adam.92
őstag
remélem én is mert azt készülök terepíteni
-
h.adam.92
őstag
bind "KP_HOME" "sv_pausable 1; mp_freezetime 1; mp_autoteambalance 0; mp_limitteams 5; mp_timelimit 0; bot_add_t; bot_add_t; bot_add_t; bot_add_t; bot_add_t; bot_add_t; sv_maxupdaterate 100; sv_maxcmdrate 100; cl_ragdoll_collide 1; cl_ragdoll_physics_enable 1"
tessék a KPHOME lenyomásával ha ct-ben vagy betesz ellened 6db botot.
ez a botos bindema nagy patch előtt még a 100tr is megvolt create szeron de sajna már csak 66 a max...
-
h.adam.92
őstag
nah ez asd xXXDXDDX
KDR -
h.adam.92
őstag
válasz
darál0w #11214 üzenetére
nem tudom
a hud engem is irritál, meg rájöttem h ha kiteszed az acsikat a képernyőre akkor nálam még az is rossz...
meg h nem látom a statokat az kész...
célkeresztem sárga szal azzal nincs gondom... xdddja meg a net graph-ban a csíkok áááá
4eset használom, meg elvagyok ugyis ha kilőméteres színskálák lógnak bele a képbe dehát mégis..nike_: jaja belaggol waron, pubon meg botok ellen is, erre is csak remélhetjük a gyógyírt
-
h.adam.92
őstag
válasz
kovsol #11202 üzenetére
viszont ha visszaemléxek tf2-ben anno mikor E6320-am volt ott működött a multicore rendering ha offoltam akkor csak az 1. mag ment ha bekapcsoltam akkor egyenlő mértékben használta mind a 2 magot. szal lehet h csak 2 magosokkal jó vagy fogalmam sincs..
viszont a rohadt sc2-be tegyenk már több magos támogatást
-
h.adam.92
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11106 üzenetére
az a szerver valszeg törtes, és nem lett frissítve, így a te css-ed visszafele nem kompatibilis.
-
h.adam.92
őstag
válasz
ferminator7 #11104 üzenetére
ott a szerver laggol be és emiatt mindenki.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Djuree #10823 üzenetére
hát igen azért "BAN" a neve, nem "Egy idő után visszaadjuk az accodat, csak csaltál ezért elvesszük egy időre."
keembo: bhop nem nagy cucc.. 4.4 alatti zblockon simán lehet script nélkül, szal görgővel és még a 4.4esen is lehet ha zb_bunnyfix 0 van. a pubrol meg nem is beszélve, sokx normális cfg sincs fent, nemhogy zblock
-
h.adam.92
őstag
vki help ty
deathnotice méretet akarnék állítani de a gugli és a wiki is cserbenhagyott, ígyhát muszáj itt segítséget kérnem.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Fabregas888 #10562 üzenetére
bind "KP_END" "retry"
a numpad 1-el retryzel lefogadom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest