- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KION3524
tag
Sziasztok.
Vásárolt Corel draw 2017-em van és egy hozzá vásárolt Suitcase fusion 8. A régi verzió (corel draw x5) működött rendesen, aktiváltam a fontokat és gond nélkül használtam őket a corellel. Az új verziónál hiába aktiválom a fontokat, fájl megnyitáskor mindig egy missing fonts ablak fogad amiben kilistázza a hiányzó betűtípusokat és amikkel helyettesíteni akarja. Itt az a gond hogy a helyettesítendő betűtípus ugyanaz mint ami hiányzik (kép). Ezt OK-val elfogadom, és működik. Hogy lehet azt megoldani hogy missing fonts nélkül elfogadja és továbblépjen, mint a régi corel? Az options/font részben kikapcsoltam, ilyenkor nem jött fel az ablak, akkor sem, amikor tényleg hiányzott egy font, automatikusan helyettesítette ariallal. Hogyan lehetne ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged