- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMc82
csendes tag
Rájöttem. Mégsem a combine...bár azzal is megtudtam csinálni.
Beírtam a szöveget aztán az Arrange-ben aktív lett a Break Artistic Text...és így már külön tudok mozgatni minden egyes betűt. Még esetleg utána görbévé alakítom, hogy a postscriptnél se legyen gond
Köszönöm még 1x a segítséget! -
TMc82
csendes tag
Hülye az én vagyok
Bocsi. A kérdés tényleg lemaradt
Ennél jobban mutatkozzatok be egy fórumon
Szóval a kérdés: Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha a szöveget görbévé konvertálom és szét bontom darabokra, ne nekem kelljen összerakni darabokból az objektumot??
Vagy...ki hogyan alakítja a karaktereket görbévé? hogy azok aztán használhatóak is legyenek.
Így már van kérdéskettő is
-
TMc82
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra eddig megfejthetetlen problémában kérném a segítségeteket. Szerintem a megoldás nem bonyolult csak én vagyok gyakorlatlan.
Kaptam egy fájlt, egy fekete téglalapban sárgával van írva egy rövid szöveg. Pontosabban a szöveg már görbévé van alakítva.
Arra rájöttem, hogyan lehet a szöveget görbévé alakítani. Pl. Én téglalapot használom szövegdoboznak. Beleírom amit akarok...elvégzem a megfelelő formázást...aztán kijelölöm..és Arrange --->Convert to Curves. Majd ezután már nem betűként kezeli. Ha esetleg mozgatni szeretném a betűket külön külön, akkor pedig darabokra szedem a Brake Curve Apart. És itt kezdődik a problémám. Ugyanis például a sima ''a'' betű 3 darabra esik szét. És nekem kell ismét helyre rakni a rétegeket, majd ha meg van a helyes sorrend akkor csoportosítom. Ez így egy kicsit bonyolult és hosszadalmas.
Abban a fájlban meg amit kaptam egyik betű sem csoportosított vonalak sorozata hanem sima görbe.
Remélem érthető, hogy mi a problémám. Aki tud segítsen. Előre is kösz![/OFF] -
TMc82
csendes tag
Sziasztok!
Még csak most kezdem a Corel tanulgatását és segítségre lenne szükségem. Egy betűt szeretnék átalakítani. Windings2-ből a digitális telefon készüléket, úgy hogy fekete lenne a háttér és és a készülék fehér fekete gombokkal. Mindent próbáltam de valahogy nem jön össze pedig egyszerű lehet! Ha valaki tud segítsen! Email címre esetleg eltudom, küldeni azt hogy mit szeretnék elérni! Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged