- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMc82
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra eddig megfejthetetlen problémában kérném a segítségeteket. Szerintem a megoldás nem bonyolult csak én vagyok gyakorlatlan.
Kaptam egy fájlt, egy fekete téglalapban sárgával van írva egy rövid szöveg. Pontosabban a szöveg már görbévé van alakítva.
Arra rájöttem, hogyan lehet a szöveget görbévé alakítani. Pl. Én téglalapot használom szövegdoboznak. Beleírom amit akarok...elvégzem a megfelelő formázást...aztán kijelölöm..és Arrange --->Convert to Curves. Majd ezután már nem betűként kezeli. Ha esetleg mozgatni szeretném a betűket külön külön, akkor pedig darabokra szedem a Brake Curve Apart. És itt kezdődik a problémám. Ugyanis például a sima ''a'' betű 3 darabra esik szét. És nekem kell ismét helyre rakni a rétegeket, majd ha meg van a helyes sorrend akkor csoportosítom. Ez így egy kicsit bonyolult és hosszadalmas.
Abban a fájlban meg amit kaptam egyik betű sem csoportosított vonalak sorozata hanem sima görbe.
Remélem érthető, hogy mi a problémám. Aki tud segítsen. Előre is kösz![/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest