Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TMc82

csendes tag

Sziasztok!

Egy számomra eddig megfejthetetlen problémában kérném a segítségeteket. Szerintem a megoldás nem bonyolult csak én vagyok gyakorlatlan.
    Kaptam egy fájlt, egy fekete téglalapban sárgával van írva egy rövid szöveg. Pontosabban a szöveg már görbévé van alakítva.
    Arra rájöttem, hogyan lehet a szöveget görbévé alakítani. Pl. Én téglalapot használom szövegdoboznak. Beleírom amit akarok...elvégzem a megfelelő formázást...aztán kijelölöm..és Arrange --->Convert to Curves. Majd ezután már nem betűként kezeli. Ha esetleg mozgatni szeretném a betűket külön külön, akkor pedig darabokra szedem a Brake Curve Apart. És itt kezdődik a problémám. Ugyanis például a sima ''a'' betű 3 darabra esik szét. És nekem kell ismét helyre rakni a rétegeket, majd ha meg van a helyes sorrend akkor csoportosítom. Ez így egy kicsit bonyolult és hosszadalmas.
    Abban a fájlban meg amit kaptam egyik betű sem csoportosított vonalak sorozata hanem sima görbe.
    Remélem érthető, hogy mi a problémám. Aki tud segítsen. Előre is kösz![/OFF]

Új hozzászólás Aktív témák