- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
sr83
újonc
Használ még valaki 12-es corelt?
Nálam egyik gépen win 10 alatt mindig kifagy ha jpg akarok beszúrni, viszont másik gépen meg tökéletesen működik.
És egyszerűen még mindig nem jövök rá mitől van ez -
sr83
újonc
Sziasztok
12-es Corelt használok már nagyon rég óta, több gépen is egyszerre. Nem rég vettem egy új 16gb os Acer laptopot és jöttek vele a gondok.
Corel magyarosítása sosem ment fel rá, ez még a kisebbik gond, el vagyok angollal is, másik amit nem értek, ha képet jpg stb próbálok behúzni szerkesztésbe egyszerűen kifagy és ledob a program.
Többi gépen tökéletesen megy régebbi acer laptopokon is.
Én nem tudom, hogy mi lehet a gond, de roppant dühítő mivel ezért is cseréltem gépet.
Gondolkodtam megvegyem e a mostan kapható Corelt, viszont nem értem, mi kerül benne 25-180E ft ba? Mi ez a nagy árrés közte?
Próbaverziót 3 hétig használtam az jól bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest