- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sr83
újonc
Használ még valaki 12-es corelt?
Nálam egyik gépen win 10 alatt mindig kifagy ha jpg akarok beszúrni, viszont másik gépen meg tökéletesen működik.
És egyszerűen még mindig nem jövök rá mitől van ez -
sr83
újonc
Sziasztok
12-es Corelt használok már nagyon rég óta, több gépen is egyszerre. Nem rég vettem egy új 16gb os Acer laptopot és jöttek vele a gondok.
Corel magyarosítása sosem ment fel rá, ez még a kisebbik gond, el vagyok angollal is, másik amit nem értek, ha képet jpg stb próbálok behúzni szerkesztésbe egyszerűen kifagy és ledob a program.
Többi gépen tökéletesen megy régebbi acer laptopokon is.
Én nem tudom, hogy mi lehet a gond, de roppant dühítő mivel ezért is cseréltem gépet.
Gondolkodtam megvegyem e a mostan kapható Corelt, viszont nem értem, mi kerül benne 25-180E ft ba? Mi ez a nagy árrés közte?
Próbaverziót 3 hétig használtam az jól bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest