- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
FazekasLaci-t kérdezd meg upgrade ügyben.
A pdf- és ai kezelés fejlettebb természetesen. -
FazekasLaci
aktív tag
unicode fontkezelési problémának tűnik, amihez a Corel 8 még buta volt. Próbáld ki a 12-est, kb. 33e-ért lehet kapni, vagy egy újabb CorelDRAW frissítési változatban kb. 50e. Ezek nettó árak.
Ha maradsz, akkor javaslom, hogy töltsd le a pdf995-öt (www.grasshopper.hu/pdf) és a nyomtatás panelon azzal írj egy PDF-et, majd Adobe Readerből küldd a nyomtatóra az anyagot.
-
beniman
csendes tag
Nem tűnik logikusnak, amit most írni fogok, de nekem ez oldott meg egy hasonló problémát a 9-es Sp-vel:
A szervízpakk telepítőjét ugyanarra a lemezre tedd, ahol a program van, tehát ha van "D" partíciód, vagy külső lemezen van a telepítő, akkor másold oda, ahol a program fut, - gondolom a "C"-n - és onnan indítsd. -
beniman
csendes tag
Szia Pgraph, 10-esben tudok segíteni, ha érdekel, megvan az sp1, sp2 is hozzá. Nagyon hasonló a 9-eshez (én is azzal dolgoztam a legtöbbet, de a nyelvi lehetőségek miatt áttértem a 10-esre), néhány dolgot fejlesztettek benne, néhány hibát benne hagytak, de alapvetően ugyanaz mint a 9-es.
Ha érdekel, szólj, és megoldjuk. (Mammutmail, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest