Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
cableguy72
üzenetére
#1153: Amikor plt-be exportálsz, az advanced menüben állítsd a curve resolutiont 0-ra.
Így szépek lesznek az ívek. (Legalábbis visszaimportálva jól mutat, plotteren nem tudom kipróbálni.)#1163: Vagy körvonal, vagy Effects/Contour.
#1151: Azért mutatja a másik színt amikor színmodellt váltasz, mert abban a színtérben az a szín máshogy fog kinézni. Ez nem a program lükesége, hanem pont azért van hogy észrevedd ha az RGB vagy Pantone színek nem képezhetõk le 100%-osan a CMYK színtartományban.
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72
üzenetére
Ha nem találsz tudok adni kipróbálni
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72
üzenetére
CaseMate-et nem próbáltad?
Amikor exportálod a plt corelből, lehet állítgatni mindenfélét, azokkal nem játszottál? -
Met
nagyúr
válasz
cableguy72
üzenetére
El exportáltam most pár o betűt plt-be és elég ragyás lett, eps-t nem tudod használni? Azzal nincs gond.
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72
üzenetére
Ctrl+q-ra gondolsz? Görbésíti a fontot.
Esetleg azt is kipróbálhatod, hogy kitöltöd feketével a betűket és úgy exportálod körvonal szín nélkül.
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72
üzenetére
Szerintem nincs köze a simításhoz.
Ez inkább program beállítás, vagy tudás beli hiányosság.
Az okozza ezt a jelenséget, hogy a nem egyenes vonalakat pici egyenesekből rakja össze ami mindíg egy picit elfordul a kellő irányban, na most valamiért nem elég pici vonalakat használ, azt hiszem elég hüje magyarázat
Ki kellene próbálni, hogy ugyan azt a file-t Corel-ból el exportálni minden olyan formátumba amit ismer a vágó soft.
Ha egyikkel sem javul a helyzet akkor a vágó soft beállításaiban kellene körülnézni, hogy lehet e állítani a "léptetési értékeket"Én Mimaki plotteren dolgoztam, Corel+CaseMate progi, ott nem voltak ilyen gondok
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72
üzenetére
Idáig jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi