- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
cableguy72 #1153 üzenetére
#1153: Amikor plt-be exportálsz, az advanced menüben állítsd a curve resolutiont 0-ra.
Így szépek lesznek az ívek. (Legalábbis visszaimportálva jól mutat, plotteren nem tudom kipróbálni.)#1163: Vagy körvonal, vagy Effects/Contour.
#1151: Azért mutatja a másik színt amikor színmodellt váltasz, mert abban a színtérben az a szín máshogy fog kinézni. Ez nem a program lükesége, hanem pont azért van hogy észrevedd ha az RGB vagy Pantone színek nem képezhetõk le 100%-osan a CMYK színtartományban.
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72 #1159 üzenetére
Ha nem találsz tudok adni kipróbálni
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72 #1157 üzenetére
CaseMate-et nem próbáltad?
Amikor exportálod a plt corelből, lehet állítgatni mindenfélét, azokkal nem játszottál? -
Met
nagyúr
válasz
cableguy72 #1155 üzenetére
El exportáltam most pár o betűt plt-be és elég ragyás lett, eps-t nem tudod használni? Azzal nincs gond.
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72 #1153 üzenetére
Ctrl+q-ra gondolsz? Görbésíti a fontot.
Esetleg azt is kipróbálhatod, hogy kitöltöd feketével a betűket és úgy exportálod körvonal szín nélkül.
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72 #1144 üzenetére
Szerintem nincs köze a simításhoz.
Ez inkább program beállítás, vagy tudás beli hiányosság.
Az okozza ezt a jelenséget, hogy a nem egyenes vonalakat pici egyenesekből rakja össze ami mindíg egy picit elfordul a kellő irányban, na most valamiért nem elég pici vonalakat használ, azt hiszem elég hüje magyarázatKi kellene próbálni, hogy ugyan azt a file-t Corel-ból el exportálni minden olyan formátumba amit ismer a vágó soft.
Ha egyikkel sem javul a helyzet akkor a vágó soft beállításaiban kellene körülnézni, hogy lehet e állítani a "léptetési értékeket"Én Mimaki plotteren dolgoztam, Corel+CaseMate progi, ott nem voltak ilyen gondok
-
Met
nagyúr
válasz
cableguy72 #1142 üzenetére
Idáig jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest