Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrienne69
csendes tag
Szia Met!
Megpróbálom leírni. Homokfújáshoz matricákat szoktam kivágatni plotterrel, amin vagy egy kép vagy szöveg van. Egy képet sem egyszerű hibátlanul felragasztani pl. egy borospohárra, de egy szöveget szinte lehetetlen szépen. Egy egyenes falú pohárral persze nincs gond, de egy borospohárra vagy söröskehelyre lehetetlen. Például ha valaki a pohár szájához kér szöveget körben, az csak akkor megy fel, ha több helyen bevagdosom a matricát alul, de akkor elcsúszik betű. Vagy egy kerek formát (pl. labdát) , hogy ragasztasz fel, hogy ne ovális legyen a végeredmény?
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha van egy adott poharam, akkor a szöveget vagy a képet, hogy kell megszerkeszteni a Corelben, anélkül, hogy össze-vissza kelljen vagdosnom a matricát? Gondolom le kell mérni a pohár kerületét alul- felül stb., de hogy lesz ebből olyan matricám, ami pontosan ráfekszik a pohárra? Remélem most érthetőbb voltam. Tudom, hogy van ilyen effektus a corelben, de nem tudom, hogy kell használni. Tudnál segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest