Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FazekasLaci

aktív tag

válasz Met #1274 üzenetére

Érdemes lenne kipróbálnod az X5 színkezelését :)
    Sokan panaszkodtak arra, hogy gagyi, pedig csak egyszerűbb volt beállítani a konkurenciánál, ezért tűnt annak. X3 felett egész jó a színkezelése, ha valaki rendes színprofilokkal dolgozik. Az X5-nél azonban a "gagyi" kinézetet megszüntették és átalakították, így már az Adobe színkezelési rendszeréhez hasonló profi kinézetet kapott.
    Tény: több mindent be lehet állítani, viszont a kezdőbbek a színkezelésben nagyon elvesznek, ha nem alapbeállítással dolgoznak. Érdemes belekukkantani, amikor én először láttam (2-es CorelDRAW óta használom a terméket), leestem a székről első pillanatban, és azt gondoltam, hogy kész, innentől a mezei irodistáknak annyi.

Tény és való: a színtant általában külön tanítják egyetemeken, tehát ez soha nem az a terület volt, ahol csak egyet kattintunk és már minden a helyén van. (nekem volt ügyfelem, aki piros papírra fehéret szeretett volna nyomtatni CMYK proof nyomtatóval). Aki a színtanban kicsit is járatos, az tudja, hogy mi volt az eredmény :) és miért. Az ötlet persze jó volt, az információ hiánya azonban csak bosszúságot okozott neki és azt hitte, ez megint egy Corel bug :)

• BaziJoe00

tag

válasz Met #1274 üzenetére

Tiszteletem!
    Az lenne a problémám hogy beszereztem egy corel draw 12 suitot és le is magyarosítottam minden faszán működik de a corel photo painttet amikor megnyitom akkor egyszerűen leáll és ki is lép win hibaüzivel! (WIN7 x64)
    mi lehet a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák