Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
sziasztok
van egy kis gondom corelel mégpedig az hogy X4el csináltam jó pár dolgot és én hülye fejemel 14.00 fájl verzióba mentettem le de közbe meghalt az x4 mivel se menteni nem enged se nyomatatni rámegyek arra hogy save as és nem csinál semmit de viszont kék háttere van annak a gombnak meg mégy jó párnak úgy nézz ki mint amiko új cucc kerül a start menü minden programba csak itt kék!
ÉS így sajnos régebbivel nem tudom megnyitni!! Ezrét kellene vhogy megjavítani az x4-et!
Újra telepítés nem segít! Mi lehet a gond?? előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest