Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1029
csendes tag
Sziasztok!
Látom megindult az élet a corel témában is.
Lenne is egy kérdésem: épp kártyanaptárakat csinálok corelkében, amelyek majd mennek egy B2-es ívre. Ezzel semmi gondom nincs, de kaptam most egy külsős anyagot, amit indi cs3-ban löttek ki pdf-be, jelekkel, skálával stb. Megpróbáltam behúzni a corelbe, eredmény egy színes téglalap (azt hiszem). Utána hirtelen felindulásból az acrobathoz nyúltam, hogy újra pdf-et csináljak belőle (gondoltam én kis naív hátha úgy). Corelbe importáláskor egyszer hibás volt a fájl, máskor (más beállítással) betöltötte de a szöveget szövegként és természetesen olyan betűm nincs.
Most én vagyok a béna, vagy én vagyok a béna???
Nem igazán szoktam használni az acrobatot, meg a pdf-et sem.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest