Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
csaba1029 #810 üzenetére
Bingó! A maximális levilágítható csomópont szám 1440. És a maximális objektumszám is ennyi.
Eszköztár problémákra a gyorsbillentyűk használatát javasolnám, bár olyan shortcutot még nem láttam, hogy „duplaklikk mellé”Beniman: általában minden programmal kapcsolatos hőzöngés az ismeretek hiányából ered. Hiszen az a hiba, amiről tudunk, már nem hiba, hanem tulajdonság.
-
beniman
csendes tag
válasz
csaba1029 #805 üzenetére
Megint kell egy kicsit védenem a Corelt, mert most a program hiányos ismerete miatt van hőzöngés. Mármint, hogy a lapon kívüli dolgok.
Nyissátok meg és használjátok a Layer managert!
A lapon kívüli dolgokat alapból a Desktop layer-re rakja, ami gyárilag nem-nyomtatandóra van beállítva. (amúgy azt is be lehet kapcsolni, ugyanúgy mint a guideline-ok]nyomtatását, vagy láthatóságát). Ez azért van, mert így egy többoldalas doksiban ki lehet pakolni cuccokat a desktopra (lapon kívülre), amit aztán minden oldalon el lehet érni. Aztán, ha behúzza az ember valamelyik oldalra, akkor vissza kerül az aktív layerre, alapban a Layer1-re. A Layerek láthatóságát, nyomtathatóságát, egymás feletti-allattiságát lehet állítgatni, a color override-al pedig egy tetszőleges színnel mutat mindent, ami azon a layeren van. Saját layereket, saqját nevekkel és beállításokkal lehet csinálni.
A corelnek ez az egyik legjobban megoldott része, ezt legalább ne szídjukBocs attól, akinek ez egyértelmű, de van akinek nem.
halihó -
Met
nagyúr
válasz
csaba1029 #807 üzenetére
Ebben talán Dexter tud segíteni. Én még sose találkoztam ilyennel. max ha ctrl+q után nyomok egy ctrl+k-t is
Csak arra tudok gondolni, hogy a font hibája, de ha nem mindíg ugyan annál a fajtánál csinálja akkor passz
Viszont nekem meg az lenne a bajom, hogy néha duplán kattintok az eszköztár gombja mellé, ilyenkor kis "dock" lesz az az eszköztár rész, nem lehet valahogy le lockolni? Kerestem de nem találtam ilyen lehetőságet. -
Met
nagyúr
válasz
csaba1029 #803 üzenetére
Mostanában azzal próbál az agyambra menni, hogy a lap szélein kívűl lévő objektumokat egyszerűen nem hajlandó exportálni.
Ezzel már én is találkoztam, de nem tudom, hogy miért csinálja.
Az szerintem természetes, hogy azt nem nyomtatja ami a lapon kívül van, nem kapnál hülyét ha egyszercsak mégis megtenné ? -
Dexter68
addikt
válasz
csaba1029 #795 üzenetére
Na de ha nem tudod importálni a pdf-et Corelbe, akkor ne importáld. Akkor el kéne felejteni azt, hogy a kedves ügyfélnek azt mondjátok, hogy küldjön pdf-et. Kérjél cdr-t vagy jpg-t - tiffet 600 dpi-s felbontással. Vagy generáld le Te a pdf-ből. Ha már Corelkéből kell levilágítani feltétlenül.
-
Met
nagyúr
válasz
csaba1029 #788 üzenetére
Jaja, a Corel béna.
Kaptam egy tiff-et amit sehogy se tudtam behívni Corelbe, PSCS3 és Illu se nyitotta meg (utóbbi 2 portablecucc).
Az a baj (szerintem), hogy amikor elmentik akkor nem butítják le olyan szintre amit a Corel már ismer. Találkoztam ilyen ai, eps, pdf fileokkal.
Néha azon gondolkozok, hogy mire jó egyáltalán a CorelHa ilyen pdfel találkozok akkor legvégső esetben acrobatból kimásolom és úgy illesztem be képként a Corelbe, aztán majd kiderül milyen lesz a minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged