Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
csaba1029 #810 üzenetére
Bingó! A maximális levilágítható csomópont szám 1440. És a maximális objektumszám is ennyi.
Eszköztár problémákra a gyorsbillentyűk használatát javasolnám, bár olyan shortcutot még nem láttam, hogy „duplaklikk mellé”Beniman: általában minden programmal kapcsolatos hőzöngés az ismeretek hiányából ered. Hiszen az a hiba, amiről tudunk, már nem hiba, hanem tulajdonság.
-
beniman
csendes tag
válasz
csaba1029 #805 üzenetére
Megint kell egy kicsit védenem a Corelt, mert most a program hiányos ismerete miatt van hőzöngés. Mármint, hogy a lapon kívüli dolgok.
Nyissátok meg és használjátok a Layer managert!
A lapon kívüli dolgokat alapból a Desktop layer-re rakja, ami gyárilag nem-nyomtatandóra van beállítva. (amúgy azt is be lehet kapcsolni, ugyanúgy mint a guideline-ok]nyomtatását, vagy láthatóságát). Ez azért van, mert így egy többoldalas doksiban ki lehet pakolni cuccokat a desktopra (lapon kívülre), amit aztán minden oldalon el lehet érni. Aztán, ha behúzza az ember valamelyik oldalra, akkor vissza kerül az aktív layerre, alapban a Layer1-re. A Layerek láthatóságát, nyomtathatóságát, egymás feletti-allattiságát lehet állítgatni, a color override-al pedig egy tetszőleges színnel mutat mindent, ami azon a layeren van. Saját layereket, saqját nevekkel és beállításokkal lehet csinálni.
A corelnek ez az egyik legjobban megoldott része, ezt legalább ne szídjukBocs attól, akinek ez egyértelmű, de van akinek nem.
halihó -
Met
nagyúr
válasz
csaba1029 #807 üzenetére
Ebben talán Dexter tud segíteni. Én még sose találkoztam ilyennel. max ha ctrl+q után nyomok egy ctrl+k-t is
Csak arra tudok gondolni, hogy a font hibája, de ha nem mindíg ugyan annál a fajtánál csinálja akkor passz
Viszont nekem meg az lenne a bajom, hogy néha duplán kattintok az eszköztár gombja mellé, ilyenkor kis "dock" lesz az az eszköztár rész, nem lehet valahogy le lockolni? Kerestem de nem találtam ilyen lehetőságet. -
Met
nagyúr
válasz
csaba1029 #803 üzenetére
Mostanában azzal próbál az agyambra menni, hogy a lap szélein kívűl lévő objektumokat egyszerűen nem hajlandó exportálni.
Ezzel már én is találkoztam, de nem tudom, hogy miért csinálja.
Az szerintem természetes, hogy azt nem nyomtatja ami a lapon kívül van, nem kapnál hülyét ha egyszercsak mégis megtenné ? -
Dexter68
addikt
válasz
csaba1029 #795 üzenetére
Na de ha nem tudod importálni a pdf-et Corelbe, akkor ne importáld. Akkor el kéne felejteni azt, hogy a kedves ügyfélnek azt mondjátok, hogy küldjön pdf-et. Kérjél cdr-t vagy jpg-t - tiffet 600 dpi-s felbontással. Vagy generáld le Te a pdf-ből. Ha már Corelkéből kell levilágítani feltétlenül.
-
Met
nagyúr
válasz
csaba1029 #788 üzenetére
Jaja, a Corel béna.
Kaptam egy tiff-et amit sehogy se tudtam behívni Corelbe, PSCS3 és Illu se nyitotta meg (utóbbi 2 portablecucc).
Az a baj (szerintem), hogy amikor elmentik akkor nem butítják le olyan szintre amit a Corel már ismer. Találkoztam ilyen ai, eps, pdf fileokkal.
Néha azon gondolkozok, hogy mire jó egyáltalán a CorelHa ilyen pdfel találkozok akkor legvégső esetben acrobatból kimásolom és úgy illesztem be képként a Corelbe, aztán majd kiderül milyen lesz a minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- Drón topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest