Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Na, ismét csalódnom kellett Corelkében

Terveztem két táblát Illu.-ban, az alvállalkozó is azt mondta, hogy .ai fájlt adjak neki. Ehhez képest, amit kézhez kaptam, az katasztrofális. Kiderült, hogy Corelkéből nyomja. A gradientek tönkrementek. az egyik táblán teljesen szétdobálta a grafikai elemeket... Próbáltam én is kinyitni, hát katasztrófa
Gyakorlatilag semmilyen postscript formátumot nem tud korrekten megnyitni. Csináltam ai-t mindenféle verziószámmal, eps-t is, pdf-et is. Egyikkel sem boldogult... Hogy lehet, hogy egy saját magát dtp-programnak beállító monstrum nem boldogul a postscriptekkel? Mondjuk eddig sem volt híres a ps-kimenetéről, de most már a bemenetet is sikerült elb*szni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gyakorlatilag semmilyen postscript formátumot nem tud korrekten megnyitni. Csináltam ai-t mindenféle verziószámmal, eps-t is, pdf-et is. Egyikkel sem boldogult... Hogy lehet, hogy egy saját magát dtp-programnak beállító monstrum nem boldogul a postscriptekkel? Mondjuk eddig sem volt híres a ps-kimenetéről, de most már a bemenetet is sikerült elb*szni...