Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Race-Face
tag
Pedig kell lennie egy ''Post Script - egyéni lapméret''-nek is a papírméretek között. Én régen a Linotype 630-assal küldtem le mindent, az is alapból benne van a vindózban, mióta vettünk levilágítót, a saját driverével írok ps-t (DotMate 5000p).
Érdemes azzal a driverrel ps-t írni, amit a levilágítóstúdió ad a levilágítójukhoz. Hozzánk is hoznak mindenfélével írt ps-t, de gond még nem volt. Illetve ha volt, nem amiatt... Szóval szerintem nagy gáz nem lehet, ha nem a saját driverrel írod a ps-t.
Ja, ps írásért nehogy fizess, nem ördöngősség
Van néhány információ, amire szükséged van, például hogy milyen rácssűrűséggel dolgozik a nyomda, ez nálunk pl. 200 lpi, sok helyen 150, az azért néha kevés tud lenni...
A Digitart magazinban (nem reklám) volt egy cikk a ps írásról, kezdőknek. Indulásként azt is tudom ajánlani. Esetleg elküldöm mailben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Van néhány információ, amire szükséged van, például hogy milyen rácssűrűséggel dolgozik a nyomda, ez nálunk pl. 200 lpi, sok helyen 150, az azért néha kevés tud lenni...