Hirdetés
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
HELP!!!!!
Nos volna egy Core2 e6550 egy P5K Deluxe és 2x1GB Micron D9DQW memó. Az vele a nagy gondom hogy a procit 3010mhz-nél tovább nem tudom húzni, itt atomstabil, 430-as FSB-n áll, a memó vissza van osztva 860Mhz-re, ha növelem az fsb-t úgy nő a memó freki is
, de ha ez a szutyok memó 900mhz felé ér akkor onnatól nem jön be a kép mikor újraindít, (mindennek van adva fesz) az előbb már mindent maxra tettem Ősember tanácsára. Nos az lenne az a kérdés hogy:
- mennyi feszt kellene adni a procinak hogy magasabb órajeleken is jó legyen
- az alaplapnak mennyi fesz kell?
- van egy rakat lehetőség memó időzítés állításra, itt mit érdemes állítgatni?Az ilyen memóknak többet kellene elvileg mennie, meg jó lenne egy guid is laphoz mert az is a baj hogy van egy rakat beállítási lehetőség ( OC menü ) ami nemtom hogy mire való

Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
472-es FSB-vel, bár itt kevesebb pontot kaptam mint 3200-on, a feszeket majd még hozzá kell lőni, de mára már ennyi elég volt 

annyi javulás van hogy eljut a winfos boot képig de utánna rögtön újraindul, akármynnit feszt adok is neki
, de ha ez a szutyok memó 900mhz felé ér akkor onnatól nem jön be a kép mikor újraindít, (mindennek van adva fesz) az előbb már mindent maxra tettem Ősember tanácsára. Nos az lenne az a kérdés hogy: