Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz puttputt #9199 üzenetére

Egy szavazat a másik variációra is.Ha van kb 10k-d..simán valami jobb ram!!!Olcsó "szart"nem érdemes.Ok-Ok sok a link,h 1066-os kingmaxok mit mennek.Léci vki linkeljen már 4x1Giga 1066-os kingmaxot 533-as FSB-n,5-5-5-15-ön pl7-en,és 2v alatt.(agyonfeszelve nem nagy dolog)
    Inkább vegyél pivel több pénzért 2x1giga OCZ reapert 1150-est.Stabil jó stb..S ha úgy alakul,hogy később lesz lé,mellé csapsz még 1 kitet.Ha 1300körüli teljesítmény kell akkor rev.1-est ,ha elégy 1180körül de az akár 2v alatt,akkor rev.2-est.Rev 3-ast nem teszteltem még sajna.Továbbá ott a Patriot.2x2gigás klitek voltak Ősembernél 11,5k-ért és nálam a 800-as viperek 1200 felett mentek.Igaz babráltam velük,a lap is(ebben)jó nagyon,de sztem 1100 odafigyeléssel minden lapban meglenne.Lényeg,hogy ha lehet fekete s ne zöld legyen,továbbá a csomagolásán a viper feliratnál ne csak sima fehér legyen,legyen egy vékony sárga keret körülötte..
    Viszint ha gei stb-k re gondolsz "tuningramok"alatt,akkor valóban még plusz 1-2k-t se ér meg h rájukfizess.Szebbek,s kb ennyi amivel különböznek a mezei ramoktól.(sőt a kingmax(ha belenyúlsz)alázhatja is őket.
    Sajna én 4kingmaxot néztem,2 el se indult.Igaz OCZ-m is halt meg másfél óra alatt.A különbség:Kingmax iponos,garis és 2 hét volt a csere.OCZ gyártói 99év,mondták is h szívhatok ha meghal.Csütörtök este meghóttak ,pénteken szóltam,s hétfőn hozta a postás az új kitet..

(#9200) PH-User:No,ez kva jó.Mennyi feszt kapott?
    5-5-5-20 ,ha ott jó..ki nem szarja le:)
    A perf.levelt nézd,az mennyi?

Új hozzászólás Aktív témák