- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
válasz
Telefunen
üzenetére
Hát, utólag könnyen okos az ember... de az a helyzet, hogy már két éve nem volt pénzem gépet fejleszteni, és úgy néz ki, hogy most egy darabig nem is lesz. De hirtelen leesett egy kis extra pénz, azt vettem belőle, amit tudtam... alaplap, proci, értelmes (=a mostaninál jobb, lehetőleg 8xxx-es Nvidia) videokártya és memó tutira nem jött volna ki belőle, úgy meg nem fogok egy működő gépet beáldozni, hogy "eladogatok belőle ezt-azt, aztán majd csak összejön a pénz egy gépre", főleg, hogy most már nem könnyű vevőt találni az elavult cuccaimra.
Így viszont addig halaszthatom a további bővítést, ameddig jólesik, viszont megvan az, amit a leginkább akartam: a Bartonomnál sokkal gyorsabb, kétmagos proci.
Most éppen statisztikai számításokat végzek vele 2x gyorsabban, mint eddig (1 magon), de közben HD-filmeket nézni és 30 ablakban böngészni is jól lehet
és a kedvenc játékom, az erősen procizabáló Anarchy Online is lényegesen gyorsabban fut, mint eddig. Szóval 1GB DDR ide, 12%-os húzhatóság oda, én elégedett vagyok az új gépemmel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Autószerelők, autószerelés
- AMD FX
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a kedvenc játékom, az erősen procizabáló Anarchy Online is lényegesen gyorsabban fut, mint eddig. Szóval 1GB DDR ide, 12%-os húzhatóság oda, én elégedett vagyok az új gépemmel.