Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz rob210 #7652 üzenetére

Tudod te , hogy hogy értettem..... :C - persze hogy tudom :R

próbáltam összeszedni magam, ha már írok akkor meg is értse, ne csak nézzen hogy most mivan. :P először gondolkodtam hogy 1 mondatba leírom, de mivel említette hogy még nem tuningolt sose, ezért kicsit kiveséztem. végülis a lényeg megvan. :K

am nekem is rég volt Asus lapom, január közepén váltam meg a P5K Deluxe lapomtól, úgyhogy kicsit ködös volt, de google-ba kerestem P5B bios-t és aszerint írtam le neki mindent.
    ha a procija is úgy akarja akkor mennie kell.
    az energiatakarékos funkciót azért nem kapcsoltattam ki vele, mert jó úgy neki. csak én vagyok ilyen beteg, hogy alergiás rohamaim vannak, amikor látom hogy leveszi a szorzót :DDD

Sziszifeca - ha jól tudom, akkor a lapodon van integrált VGA is. mert ha így van, akkor valszeg azért nem megy a tuning :( az ilyen lapok nem szeretik ha babrálják őket.
    ha van rá lehetőséged próbáld meg lecserélni valami "normálisabb" lapra.
    mondjuk ASUS P5K vagy egy Gigabyte P35-DS3 már egész korrekt lap, a tuningot is szeretik, és viszonylag olcsók (20-23 píz)
    szorri, de sajna ez van. a procid biztos menne tovább is, mert 3000-et lazán kellene mennie. :U

Új hozzászólás Aktív témák